Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hrvatska konačno kompletna, Duvnjak se priključio dan uoči Austrije. 'Zdrav sam i spreman'

Hrvatska konačno kompletna, Duvnjak se priključio dan uoči Austrije. 'Zdrav sam i spreman'

Mislim da će nam izbornik donijeti mirnoću koja nam je bila potrebna na Europskom prvenstvu, imali smo tehničke pogreške gdje su nam lopte ispadale, rekao je Duvnjak

VIDEO

Dolazak proslavljenog Dagura Sigudssona na klupu hrvatske reprezentacije je konačno donio malo optimizma u hrvatski rukomet. Novi izbornik je s reprezentativcima odradio nekoliko treninga, s nekima se tek upoznao, ali nema vremena za igravanje jer Hrvatska u četvrtak navečer započinje svoj put prema Olimpijskim igrama u Parizu.

Pokretanje videa...

trening rukometaša 02:48

Naši rukometaši igraju protiv Austrije u prvom kolu kvalifikacijskog turnira u Hannoveru, a reprezentaciji se dan uoči utakmice pridružio kapetan Domagoj Duvnjak. Kasnio je iz opravdanih razloga, on i supruga Lucija dobili su treće dijete, kćerkicu Anu Maris. Nakon velikog veselja u obitelji, sada će pokušati odvesti Hrvatsku u Pariz.

Poreč: Croatia Cup, Hrvatska - Slovenija

- Došla je prinova, sve je dobro prošlo, Bogu hvala. Došao sam u Hannover vlakom, nisam uspio ranije doći. Ovo mi je prvi trening s novim izbornikom, koliko čujem, stvarno se radi dobro i svi su spremni. Zdrav sam i igram, nadam se da će ostati tako - rekao je Duvnjak pa prokomentirao novog izbornika.

- Mislim da će nam izbornik donijeti mirnoću koja nam je bila potrebna na Europskom prvenstvu, imali smo tehničke pogreške gdje su nam lopte ispadale. Nadam se da će to puno bolje izgledati sada na turniru. Izbornik je veliko ime, gdje god je radio imao je vrhunske rezultate. Igrao sam protiv izbornika, bio je u Fuchseu iz Berlina pet godina, ja sam tada igrao u Hamburgu pa i u Kielu. Sve najbolje o izborniku, ovo je prvi trening pa ne mogu puno toga reći.

Kairo: Hrvatski rukometaši lako svladali Bahrein rezultatom 28:18

Prva stepenica ka glavnom cilju zove se Austrija. 

- Nezgodna ekipa koja je odigrala fenomenalan Euro. Protiv njih smo imali lošu utakmicu, vodili smo tri razlike pet minuta prije kraja, na kraju je završilo neriješeno, što si nismo smjeli dopustiti. Dobra reprezentacija. Mikola Bilyk je glavni adut, uz Hutečeka koji igra srednjeg u Lemgu, Živković je prešao u Flensburg. Ja se nadam da uz pravi pristup i našu pravu igru da bismo trebali doći do bodova - zaključio je legendarni Domo.

Utakmica protiv Austrije igra se u četvrtak od 20.15 uz prijenos na Domi TV. Nakon toga slijedi dan odmora pa utakmice protiv Njemačke i Alžira u subotu i nedjelju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...