Obavijesti

Sport

Komentari 6

Hrvatska kući nepobjediva: 35 za redom bez poraza!

Hrvatska kući nepobjediva: 35 za redom bez poraza!
1

U kvalifikacijama za za zadnja tri svjetska prvenstva, Mundijale 1998., 2002. i 2006. "kockasti" su pretrpjeli samo jedan jedini poraz

VIDEO

Hrvatska reprezentacija je od prvog nastupa u kvalifikacijama, u rujnu 1994. godine, neporažena u 35 domaćih utakmica uzastopce. Od toga je dobila 25 i remizirala 10, što je najbolja bilanca u cijeloj Europi.
A u kvalifikacijama za Mundijale 1998., 2002. i 2006. "kockasti" su pretrpjeli samo jedan jedini poraz: 1997. u Kopenhagenu je Danska bila bolja 3-1.
U kvalifikacijama za Euro 1996. Hrvatska je od pet utakmica kod kuće dobila četiri, a remizirala jednu, protiv Italije u Splitu (1-1). U ciklusu za Mundial 1998. pobijedili smo u dvije domaće utakmice, uz tri remija (Danska 1-1, Grčka 1-1 i Slovenija 3-3).
U nadmetanju za Euro 2000., jedinom neuspješnom, imali smo tri pobjede i jedan neriješeni rezultat u Hrvatskoj, i to onaj koban protiv Srbije i Crne Gore u Zagrebu (2-2).
Uslijedile su kvalifikacije za Mundial 2002. i opet tri pobjede i jedno neriješeno, protiv Škotske (1-1).
U borbama za Euro 2004. stigle su nove tri pobjede i dva neodlučena s Estonijom (0-0) i Slovenijom (1-1).
Vrhunski su odrađene kvalifikacije za SP 2006., s četiri pobjede i sasvim nedužnim remijem protiv Bugarske na Maksimiru (2-2).
Napokon, prošli je kvalifikacijski ciklus, za Euro 2008., okončan s četiri pobjede i jednim neriješenim protiv Rusije (0-0).
Početak nove runde ohrabruje, a sada slijede Englezi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana