Sport

Komentari 39

Euro u Beogradu: Hrvatska je izvučena u skupini sa Srbijom

Euro u Beogradu: Hrvatska je izvučena u skupini sa Srbijom

Hrvatski vaterpolisti saznali su protivnike na Europskom prvenstvu 2016. godine u Beogradu. Hrvatska je u skupini B zajedno sa Srbijom, Francuskom i Maltom...

Europsko prvenstvo u vaterpolu kreće u siječnju sljedeće godine u Beogradu, a Hrvatska će igrati u skupini sa Srbijom! Tako je odlučeno na ždrijebu, a hrvatski vaterpolisti igrat će i protiv Francuske i Malte. 

Odličan ždrijeb za Hrvatsku koja će tako drugi put sa Srbijom moći igrati tek u eventualnom finalu. Prvenstvo počinje 10. siječnja i traje do 23. siječnja, sve utakmice igrat će se u Kombank Areni u Beogradu. 

Hrvatska je u kolovozu izgubila od Srbije u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji 11-4. Srbija je nakon finala Svjetske lige bila bolja i na SP-u u Kazanju. Evo šanse da naši igrači uzvrate Srbiji na njihovom terenu.

Ždrijebom su određene i skupine u ženskoj konkurenciji. Hrvatske vaterpolistice, koje su prvi put izborile Europsko prvenstvo, igrat će također u skupini B, a protivnice su im Srpkinje, Španjolke, Ruskinje, Njemice i Francuskinje.

Euro 2016., vaterpolo:

Najčitaniji članci