Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hrvatska rasturila kvalifikacije za Euro: Samo Francuzi bolji...

Hrvatska rasturila kvalifikacije za Euro: Samo Francuzi bolji...
1

Najbolji su bili Modrić, Kramarić i Perišić, a sigurno ćemo se plasirati na Europsko prvenstvo. Igrali su mi L. Kalinić, A. Milić i Badelj, a imamo pet bodova prednosti nad Belgijom...

VIDEO

Hrvatska je danas po prvi put započela kvalifikacije za Uefa eEuro 2020. koje se igra putem platforme Konami eFootball PES. Našu izabranu vrste čine Marko Gelo (31) i Andrej Šporčić (24), a danas je 'na teren' izašao samo iskusniji kapetan Gelo. I upisao sjajne rezultate, Hrvatska je nakon prvog dana natjecanja drugoplasirana selekcija skupine J, koju uz nas i Francusku čine još Cipar, Češka, Armenija i Belgija.

Pokretanje videa...

eFootball PES 2020 Trailer 03:50

Hrvatska (Marko Gelo) je prvo svladala Cipar (4-0), pa su 'padale' Češka (3-2) i Armenija (6-4). Onda je našu reprezentaciju zadesio (ipak očekivani) poraz (6-1) od Francuske za koju nastupa i višestruki svjetski prvak u PES-u. Za kraj prvoga dana, Hrvatska je u utakmici 'biti ili ne biti' svladala (2-1) Belgiju. Sve utakmice u ponedjeljak odradio je kapetan Marko Gelo, dok će uzvrate odraditi Andrej Šporčić.

- Sa svim smo reprezentacijama odigrali po dvije utakmice, a dvije ćemo odraditi i tijekom uzvrata za dva tjedna. Tko je bio najbolji? Ma Modrić, Perišić i Kramarić, oni nas vode na Europsko prvenstvo - rekao nam je Marko Gelo, pa nastavio:

- Kako smo igrali? Na golu je bio Kalinić, u zadnjoj liniji A. Milić, Lovren, Ćaleta-Car i Barišić, u veznoj liniji Badelj, Modrić i Vlašić, dok su nam u napadu igrali Kramarić, Petković i Kramarić.

Najbolji hrvatski PES igrač (prvak Hrvatske 2016. i 2020., te viceprvak Srbije 2018. godine) tako je na klupu 'posjeo' Vidu, Brozovića, Rakitića i Rebića, pa napravio odlične stvari. Plasman na Europsko prvenstvo osigurat će najbolje reprezentacije svake skupine, kod nas bi to trebala biti Francuska, ali Hrvatska ima veliku šansu kroz playoff stići na prvo veliko e-natjecanje.

- Nama je bilo važno da smo pobijedili Belgiju, ali i da su oni protiv Cipra kiksali igrajući 3-3. A na kraju je to Cipru i jedini bod dana. Budite sigurni, u playoffu idemo dalje, sigurno ćemo biti na Europskom prvenstvu - završio je Gelo.

Za dva tjedna našu će reprezentaciju za 'joytsickom' predstavljati Andrej Šporčić, koji ne smije ispustiti pet bodova prednosti u odnosu na Belgiju.

Redoslijed: Francuska 15 bodova (36-6), Hrvatska 12 (16-13), Belgija 7 (18-12), Armenija 4 (18-26), Češka 4 (12-25), Cipar 1 (7-25). 
Rezultati: Hrvatska - Cipar 4-0, Hrvatska - Češka 3-2, Hrvatska - Armenija 6-4, Hrvatska - Francuska 1-6, Hrvatska - Belgija 2-1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio