Obavijesti

Sport

Komentari 1

Hrvatska pobijedila olimpijske doprvake: Na pravom smo putu

Hrvatska pobijedila olimpijske  doprvake: Na pravom smo putu

Ante Vukičević, Josip Vrlić, Hrvoje Benić i Andrija Bašić postigli su po dva gola za Hrvatsku, a Loren Fatović, Ivan Domagoj Zović, Luka Bukić i Rino Burić su dodali po jedan

VIDEO

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija pobjednički je započela nastup u novom izdanju Svjetske lige, izabranici Ivice Tucka u susretu su 1. kola skupine D kao gosti svladali Grčku 12-11 (3-4, 2-2, 3-1, 4-4) u Pireju.

Hrvatska je odlično odigrala drugi dio utakmice, u trećoj četvrtini je preokrenula rezultat, da bi dvije minute prije kraja povela i s nedostižnih 12-9. Do kraja dvoboja Grčka je mogla tek ublažiti poraz.

Ante Vukičević, Josip Vrlić, Hrvoje Benić i Andrija Bašić postigli su po dva gola za Hrvatsku, a Loren Fatović, Ivan Domagoj Zović, Luka Bukić i Rino Burić su dodali po jedan, dok je Ioannis Fountoulis postigao četiri pogotka za Grčku.

Sljedeći nastup Hrvatska će imati 15. veljače kada će ugostiti Rusiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zadovoljan sam. Ovo je prva naša službena utakmica nakon Olimpijskih igara, a mi smo potpuno promijenili reprezentaciju. Ovo je vrlo pozitivan rezultat jer smo igrali ipak protiv reprezentacije olimpijskog viceprvaka. Vidjeli ste u startu da su igrači još uvijek neki malo pod tim dojmom i to je ono što uvijek ponavljam. Trebat će malo vremena. Konture igre postoje i to je ono što mene kao trenera veseli. U ovom trenutku je ovo jako dobro, napravili smo značajan korak prema završnom europskom turniru Svjetske lige. Pohvale svim igračima i idemo dalje - rekao je izbornik Ivica Tucak.

Marko Bijač, vratar Hrvatske:

- Naravno da moramo biti zadovoljni na vrlo teškom gostovanju u Grčkoj. Počeli smo malo nesigurno, primili neke lake golove, ali smo u drugom dijelu utakmice pokazali karakter, držali se dogovora, malo po malo i stizali Grke, te na kraju zasluženo pobijedili. Bili smo bolji od njih i ovo je pokazatelj da smo na pravom putu. Ima još dosta stvari za ispraviti, posebno u obrani, ali imamo dovoljno vremena za to, analizirat ćemo ovu utakmicu i idemo dalje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.