Sport

Komentari 1

Hrvatska stigla u Madrid i čeka protivnika: 'Očekujemo Srbiju'

Hrvatska stigla u Madrid i čeka protivnika: 'Očekujemo Srbiju'

I Talijani su bili favoriti protiv nas. Nemam preferencija, kad bih morao pogađati tko će pobijediti, rekao bih da su favoriti Srbi, ali vidjet ćemo, na terenu se sve može dogoditi, rekao je Gojo

Hrvatska teniska reprezentacija stigla je u Madrid, gdje će se u nedjelju okruniti novi osvajač Davis Cupa. Hrvatska je došla do pretposljednjeg koraka, do polufinala koje će igrati u petak, protiv Srbije ili Kazahstana koji svoje četvrtfinale igraju u srijedu.

U Madridu su odradili prvi trening, dojam je da bi uvjeti s većom nadmorskom visinom Borni Goji mogli još i više odgovarati...

- Očekivao sam i veću razliku. Dvorana je malo manja, teren je malo uži, ali podloga je ista, malo veća nadmorska visina, ali sve je to dosta slično, meni je barem tako izgledalo prvi put. Trenirat ćemo još sutra pa ćemo dodatno analizirati. Možda nadmorska visina dodaje malo brzine na servisu, što bi nama trebalo biti malo bolje, ali teško je reći, sve su to nijanse, nema neke velike razlike - poručio je Gojo po dolasku u Madrid iz Torina gdje je priredio dvije teniske senzacije pobijedivši Australca Popyrina (ATP 61) pa Talijana Sonega (ATP 27).

Davis Cup Quarter-Final - Italy v Croatia

- Stiglo je puno čestitki, naravno, ali status se nije ništa promijenio, tu smo i dalje s istim ciljem da pokušam ili ja ili tko god će igrati donijeti taj bod, da pomognemo reprezentaciji da dođe do pobjede.

Srbija je veliki favorit protiv Kazahstana?

- I Talijani su bili favoriti protiv nas. Nemam preferencija, kad bih morao pogađati tko će pobijediti, rekao bih da su favoriti Srbi, ali vidjet ćemo, na terenu se sve može dogoditi.

Najčitaniji članci