Obavijesti

Sport

Komentari 4

Hrvatska uvjerljiva protiv Kuvajta, pobjeda s plus 19

Hrvatska uvjerljiva protiv Kuvajta, pobjeda s plus 19
7

U 2. kolu na Svjetskom prvenstvu u rukometu Hrvatska igra protiv Kuvajta. Nakon teške pobjede protiv Koreje, čeka nas lakša utakmica

VIDEO

Nakon teške pobjede protiv Južne Koreje na otvaranju Svjetskog prvenstva, Hrvatsku čeka utakmica s Kuvajtom.
Hrvatska u utakmicu protiv Kuvajta kreće bez svojeg najboljeg igrača Ivana Balića. Umjesto njega među 14 se našao Goran Šprem. Utakmicu počinju Losert, Šprem, Čupić, Lacković, Duvnjak, Metličić i Vori.
Prvi gol na utakmici zabio je Blaženko Lacković. Hrvatska vodi 1-0. Kuvajćani su odmah uzvratili iz polukontre, no Blaž se ponovno diže i zabija. Hrvatska obrana opet ne funkcionira kako treba. Kuvajt nam je u pet minuta zabio već četiri gola. U osmoj minuti prvu obranu upisao je i Venio Losert, a dva laka gola zabio je Čupić.
Prvih 10 minuta utakmice obilježila je naša propusna 3-2-1 obrana. Nastavi li se ovako Kuvajt će nam raditi ozbiljne probleme do samoga kraja. No napad nas ovoga puta izvlači. Računamo li i utakmicu protiv Koreje Pero Metličić je nanizao pet golova iz pet udaraca.
Prošla je prva polovica prvog poluvremena. Hrvatska vodi 11-7 i čini se kako je obrana napokon počela funkcionirati kako treba. U napadu je najraspoloženiji Čupić sa četiri gola.
U 16. minuti vidjeli smo i najljepši potez na utakmici,a možda i na prvenstvu. Jednu loptu lijepo je ukrao Domagoj Duvnjak i krenuo u kontru. Pratio ga je Čupić koji mu je iz kontre odlično bacio na cepelin. Prekrasan gol Duvnjaka!
Deset minuta do kraja, a Hrvatska obrana je i dalje katastrofalna. U 20 minuta zabili su nam već 11 golova. Nakon 25 minuta Hrvatska je promijenila 3-2-1 obranu u 6-0 i čini se kako to bolje funkcionira. Prvo isključenje u Hrvatskim redovima zaradio je Tonči Valčić, a ubrzo je isključen i Čupić. Hrvatska igra sa dva igrača manje na terenu.
Prvi dio utakmice je iza nas. Hrvatska obrana primila je previše golova od slabog Kuvajta, čak 13. No izvlaći nas raznovrstan, brz i učinkovit napad. Gotovo svi igrači koji su bili u igri zabili su gol. Pobjeda ne dolazi u pitanje, no obrana mora bolje. Poluvrijeme, 22-13.
U drugo poluvrijeme krenuli smo s obranom 6-0 i Losertom na golu. Golom za Hrvatsku poluvrijeme je otvorio Goran Šprem. Prva teža ozljeda na ovom Svjetskom prvenstvu. Jedan igrač Kuvajta u borbi za loptu ozlijedio je koljeno te je iznesen iz dvorane.
U drugom poluvremenu najraspoloženiji hrvatski igrač je Goran Šprem. U prvih pet minuta nastavka zabio je tri gola. Hrvatska vodi 27-14. Nakon 40 minuta utakmice na gol je ušao Mirko Alilović, a Šprem nastavlja sa svojim odličnom predstavom u drugom dijelu. Zabija iz kontri i izrađenih akcija i uspjeva zabaviti publiku. Vodimo 15 razlike. Obrana funkcionira puno bolje i razlika raste iz minute u minutu, 6-0 obrana djeluje vrlo dobro.
Naši igrači ne zamaraju se razlikom golova. Teži se atrakciji kojom bi nagradili odličnu splitsku publiku u lijepoj Spaladium Areni. Hrvatska vodi 35-18. Još jedan prekrasan gol! Kontra Šprema i Zrnića i prekrasan gol iz cepelina.
Pet minuta prije kraja utakmice Hrvatska ima 19 razlike. Jedino na što naši momci moraju paziti do kraja utakmice je da se netko ne ozljedi. Pobjeda je bila upisana već i ranije, a sada je samo potvrđena.
Hrvatska je pobijedila 40-21, najbolji igrač utakmice je Ivan Čupić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom