Obavijesti

Sport

Komentari 9

Hrvatski reprezentativci se skinuli i čestitali Dan žena

Hrvatski reprezentativci se skinuli i čestitali Dan žena

Čestitke svim ženama, svim damama njihov velik dan, osmi ožujka, uputio je čestitku u ime cijele reprezentacije kapetan Ivan Krapić

VIDEO

Danas se slave društvena, ekonomska, kulturna i politička dostignuća svih žena, dan u kojem sve žene žele biti princeze, primiti kompliment ili pak ružu, za što su se pobrinuli hrvatski vaterpolisti. 

Pokretanje videa...

Volonteri na EP-u u Splitu 04:16

Nakon što su izronili iz bazena, vaterpolski reprezentativci svim su ženama čestitali njihov dan, i to u prilično atraktivnom izdanju.

U trenutačno vrlo užarenoj atmosferi na zagrebačkim bazenima Mladost, gdje danas počinje Svjetski kup u vaterpolu, 'barakude' održavaju naporne treninge kako bi čim spremnije dočekale pet svjetskih reprezentacija koje će kao i oni, u narednih tjedan dana pokušati izboriti kvalifikacije za Superfinale Svjetske lige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Unatoč potpunoj koncentraciji na prvu utakmicu turnira koja ih očekuje danas u 19 sati, obratili su se svim damama te im zahvalili na potpori. 

- Čestitke svim ženama, svim damama njihov velik dan, osmi ožujka. Želimo vam da svakog dana budete zadovoljne i sretne. Velik pozdrav od vaših Barakuda! – čestitku je u ime cijele reprezentacije uputio kapetan Ivan Krapić.

Prije današnje utakmice protiv SAD-a, najsretnije dame koje se požure te ispred bazena potraže svoju ulaznicu za bodrenje Barakuda tijekom turnira, imat će priliku i uživo upoznati neke od reprezentativaca, dok će onim najsretnijima biti uručene i ruže. Ima li išta bolje nego večer završiti u takvom društvu te u prekrasnom ambijentu bazena uz Savu gromoglasnim navijanjem i potporom pozdraviti aktualne europske prvake.

POGLEDAJTE VIDEO: TREBAJU LI ŽENE IMATI SLOBODAN DAN NA DAN ŽENA

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...