Vaterpolisti čestitali Dan žena | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 9

Hrvatski reprezentativci se skinuli i čestitali Dan žena

Hrvatski reprezentativci se skinuli i čestitali Dan žena

Čestitke svim ženama, svim damama njihov velik dan, osmi ožujka, uputio je čestitku u ime cijele reprezentacije kapetan Ivan Krapić

VIDEO

Danas se slave društvena, ekonomska, kulturna i politička dostignuća svih žena, dan u kojem sve žene žele biti princeze, primiti kompliment ili pak ružu, za što su se pobrinuli hrvatski vaterpolisti. 

Pokretanje videa...

Volonteri na EP-u u Splitu 04:16

Nakon što su izronili iz bazena, vaterpolski reprezentativci svim su ženama čestitali njihov dan, i to u prilično atraktivnom izdanju.

U trenutačno vrlo užarenoj atmosferi na zagrebačkim bazenima Mladost, gdje danas počinje Svjetski kup u vaterpolu, 'barakude' održavaju naporne treninge kako bi čim spremnije dočekale pet svjetskih reprezentacija koje će kao i oni, u narednih tjedan dana pokušati izboriti kvalifikacije za Superfinale Svjetske lige.

Unatoč potpunoj koncentraciji na prvu utakmicu turnira koja ih očekuje danas u 19 sati, obratili su se svim damama te im zahvalili na potpori. 

- Čestitke svim ženama, svim damama njihov velik dan, osmi ožujka. Želimo vam da svakog dana budete zadovoljne i sretne. Velik pozdrav od vaših Barakuda! – čestitku je u ime cijele reprezentacije uputio kapetan Ivan Krapić.

Prije današnje utakmice protiv SAD-a, najsretnije dame koje se požure te ispred bazena potraže svoju ulaznicu za bodrenje Barakuda tijekom turnira, imat će priliku i uživo upoznati neke od reprezentativaca, dok će onim najsretnijima biti uručene i ruže. Ima li išta bolje nego večer završiti u takvom društvu te u prekrasnom ambijentu bazena uz Savu gromoglasnim navijanjem i potporom pozdraviti aktualne europske prvake.

POGLEDAJTE VIDEO: TREBAJU LI ŽENE IMATI SLOBODAN DAN NA DAN ŽENA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner