Sport

Komentari 9

Hrvatski reprezentativci se skinuli i čestitali Dan žena

Hrvatski reprezentativci se skinuli i čestitali Dan žena

Čestitke svim ženama, svim damama njihov velik dan, osmi ožujka, uputio je čestitku u ime cijele reprezentacije kapetan Ivan Krapić

Danas se slave društvena, ekonomska, kulturna i politička dostignuća svih žena, dan u kojem sve žene žele biti princeze, primiti kompliment ili pak ružu, za što su se pobrinuli hrvatski vaterpolisti. 

Nakon što su izronili iz bazena, vaterpolski reprezentativci svim su ženama čestitali njihov dan, i to u prilično atraktivnom izdanju.

U trenutačno vrlo užarenoj atmosferi na zagrebačkim bazenima Mladost, gdje danas počinje Svjetski kup u vaterpolu, 'barakude' održavaju naporne treninge kako bi čim spremnije dočekale pet svjetskih reprezentacija koje će kao i oni, u narednih tjedan dana pokušati izboriti kvalifikacije za Superfinale Svjetske lige.

Unatoč potpunoj koncentraciji na prvu utakmicu turnira koja ih očekuje danas u 19 sati, obratili su se svim damama te im zahvalili na potpori. 

- Čestitke svim ženama, svim damama njihov velik dan, osmi ožujka. Želimo vam da svakog dana budete zadovoljne i sretne. Velik pozdrav od vaših Barakuda! – čestitku je u ime cijele reprezentacije uputio kapetan Ivan Krapić.

Prije današnje utakmice protiv SAD-a, najsretnije dame koje se požure te ispred bazena potraže svoju ulaznicu za bodrenje Barakuda tijekom turnira, imat će priliku i uživo upoznati neke od reprezentativaca, dok će onim najsretnijima biti uručene i ruže. Ima li išta bolje nego večer završiti u takvom društvu te u prekrasnom ambijentu bazena uz Savu gromoglasnim navijanjem i potporom pozdraviti aktualne europske prvake.

POGLEDAJTE VIDEO: TREBAJU LI ŽENE IMATI SLOBODAN DAN NA DAN ŽENA

Najčitaniji članci