Obavijesti

Sport

Komentari 6

Hrvatski ronilački savez je suspendirao ronioce koji su osvojili više od stotinu medalja!

Hrvatski ronilački savez je suspendirao ronioce koji su osvojili više od stotinu medalja!

Da stvar bude gora, savez je s jučerašnjim danom ugasio i web stranicu, tako da čovjek i da želi, na stranici koja inače uopće nije ažurna, ne može pronaći informaciju barem o pravilniku, pojasnili su suspendirani ronioci

VIDEO

Hrvatski ronilački savez suspendirao je minimalno devet svojih ronilaca koji su zajedno osvojili preko 100 medalja za Hrvatsku, ekskluzivno doznaje Morski HR.

Šef Ronilačkog saveza poslao je nekolicini članova istu obavijest, a kako se čini među njima su Goran Čolak, Damir Zurub, Filip Strikinac, Saša Miloš i Mireli Kardašević.

- Ovim putem vas obaviještavam kako je protiv Vas pokrenut stegovni postupak, poradi počinjenja prekršaja iz članka 14. Pravilnika o stegovnoj i materijalnoj odgovornosti HRS-a, te je nastupila automatska suspenzija vašeg prava nastupanja i sudjelovanja na natjecanjima i ista su u mirovanju do okončanja postupka - stoji u obavijesti koju potpisuje predsjednik Hrvatskog ronilačkog saveza, Kamilo Čuljak.

Split: Predsjednik Hrvatskog ronilačkog saveza Kamilo Čuljak

Nazvali smo ga za komentar, ali uputio nas je na pisani upit.

Prema portalu Morski.hr, suspenzija je navodno nastupila nakon što je Hrvatski olimpijski odbor izdao rješenje HRS-u u kojem nije pronašao nikakve negativnosti u njihovom radu, no tu informaciju nismo uspjeli provjeriti, jer na naše upite savezu vlada zavjet šutnje. HRS je i ugasio web stranicu upravo na dan izbacivanja reprezentativaca.

Zagreb: Vanja Peleš i Mirela Kardašević postavili nove svjetske rekorde u disciplini DNF

- Da stvar bude gora, Hrvatski ronilački savez je s jučerašnjim danom ugasio i web stranicu, tako da čovjek i da želi, na stranici koja inače uopće nije ažurna, pronaći informaciju barem o pravilniku na kojeg se pozivaju u suspenzijama to ni ne može, a sportašima i trenerima ga ne žele dostaviti - pojasnili su suspendirani članovi. 

- Nitko nije dobio nikakvu obavijest koja bi prethodila suspenziji. Ono što sportaši vjeruju da se dogodilo je odustajanje DORH-a od daljnje istrage čelnih ljudi HRS-a zbog manjka dokaza, no to nije službena informacija, jer se od DORH-a informacija ne može dobiti. U svakom slučaju, suspenzija je išla prema svima koji su potpusali kaznenu prijavu protiv HRS-a, koju su podnjeli prije nešto više od godine dana.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0:  Počela snažna kiša, obrane čuvaju prazne mreže u derbiju
FINALE KUPA UŽIVO

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0: Počela snažna kiša, obrane čuvaju prazne mreže u derbiju

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi