Sport

Komentari 21

Hrvatski sportaši u nevjerici: Počivaj u miru, legendo naša

Hrvatski sportaši u nevjerici: Počivaj u miru, legendo naša

Brojni hrvatski sportaši su, poput cijeloga svijeta, šokirani pogibijom Kobea Bryanta. A neki od njih su na Instagramu odali počast jednom od najvećih košarkaša u povijesti...

Kobe Bryant bio je jedna od najvećih sportskih ikona u povijesti, a smrt američkog košarkaša s nevjericom su putem društvenih mreža popratili i brojni hrvatski sportaši.

Jednostavno, brojni su sportaši odali počast 'Crnoj mambi', samo na Instagramu na taj su se način 'javili' Ivan Perišić, Danijel Subašić, Sandra Perković, Samanta Fabris, Alen Halilović, ali i hrvatski košarkaši Ante Žižić, Luka Šamanić...

- Kobe je bio besmrtan. Ponekad svemir uzrokuje ove stvari, rekla je zvijezda NBA-a i Los Angeles Lakersa LeBron James.

Lakersi su se vraćali iz Philadelphije za Los Angeles, a nakon slijetanja na ih je dočekala vijest o tragediji legende. Igrači su bili potreseni, a među njima osobito LeBron James koji je večer prije tragične smrti Kobeja srušio njegov šuterski rekord i zbog toga mu je Kobe posvetio svoju zadnju poruku   na Twitteru.

- Kobe je bio netko tko me inspirirao. Koristio sam za motivaciju to što je on stigao iz srednje škole. Pomogao mi je prije nego što jer uopće znao za mene zbog onoga što je radio', izjavio je utučeni James za ESPN.

Najčitaniji članci