Obavijesti

Sport

Komentari 6

Hrvatskom napadaču u 'cvajti' vrijednost porasla za 400 posto! Profitirao i Stanišić

Hrvatskom napadaču u 'cvajti'  vrijednost porasla za 400 posto! Profitirao i Stanišić

Transfermarkt, portal specijaliziran za nogomet, ažurirao je vrijednosti igrača iz Bundeslige, a profitirao je Stanišić kojemu je vrijednost porasla s deset na 18 milijuna eura

VIDEO

Josip Stanišić (23) je na početku sezone bio višak u Bayern Münchenu pa ga je klub do kraja sezone poslao na posudbu u Bayer Leverkusen. Momčad Xabija Alonsa briljira ove sezone, a hrvatski reprezentativac jedna je od najvažnijih karika.

Pokretanje videa...

Kairo: Zlatko Dalić i Andrej Kramarić obratili se medijima nakon utakmice s Egiptom 04:44

U početku nije puno igrao, ali u novoj godini zgrabio je mjesto u prvih 11 i ne ispušta ga. S 'apotekarima' juri po naslov prvaka u Bundesligi i igra sjajno, a takvo što nije prošlo nezamijećeno u nogometnom svijetu. 

Stanišiću porasla vrijednost 

Transfermarkt, portal specijaliziran za nogomet, ažurirao je vrijednosti igrača iz Bundeslige, a najviše je profitirao Stanišić kojemu je vrijednost porasla s deset na 18 milijuna eura! Hrvatski reprezentativac vratit će se u Bayern nakon što mu na ljeto istekne posudba, ali ako na Allianz Areni ne dobije minutažu kakvu zaslužuje, vjerujemo kako neće imati problema s pronalaskom novog angažmana.

firo: 03/10/2024 Football, Soccer, 1st League, First Bundesliga, Season 2023/2024, Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg

Ogroman skok doživio je mladi hrvatski reprezentativac Igor Matanović (20). Novi Mandžo, kako mu tepaju mnogi zbog stasa i stila igre, ove sezone briljira u njemačkoj drugoj ligi gdje je u dresu Karlsruhea zabio 11 golova i četiri puta asistirao pa se to osjetilo i na njegovoj vrijednosti. Vrijedio je milijun eura, a sada je na četiri! Vrijednost mu je porasla za čak 400 posto.

Karlsruher SC - SpVgg Greuther Fürth

Dion Drena Beljo zacementiran je na klupi u Augsburgu pa mu je vrijednost pala s 6,5 milijuna eura na pet. Kod Lovre Majera nije ažurirana vrijednost pa i dalje vrijedi 25 milijuna eura. Najveći skok zabilježio je Bayernov Wunderkind Aleksandar Pavlović koji je izabrao njemačku reprezentaciju pored srpske. Vrijedio je dva milijuna eura, a sad je na 25!

Joško Gvardiol je i dalje sa 75 milijuna eura najvrjedniji hrvatski nogometaš, a iza njega je Mateo Kovačić s 30 milijuna eura.  Lovro Majer slijedi s 25, dok Luka Sučić, Stanišić, Martin Baturina i Marcelo Brozović vrijede 18 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem