Sport

Komentari 3

Huligani Legije upali u klupski autobus i napali nogometaše!

Huligani Legije upali u klupski autobus i napali nogometaše!

Nekolicina huligana odlučila je izraziti nezadovoljstvo tako što su pratili klupski autobus, a kada je stao kod trening centra, u njega je uletjelo nekoliko njih koji su odlučili uzeti 'pravdu' u svoje ruke

Varšavska Legia prošle je sezone osvojila naslov prvaka Poljske pa i igrala kvalifikacije za Ligu prvaka gdje ju je izbacio zagrebački Dinamo. A od tada se sve okrenulo 'naglavačke'. Legia je ispala iz Europske lige, a u poljskoj Ekstraklasi su - zadnji! Da, momčad koja je prošle sezone bila prvak, ove će se, prema svemu sudeći, boriti za ostanak!?

U nedjelju je momčad bivšeg dinamovca Lirima Kastratija izgubila na gostovanju kod Plocka s 1-0 što joj je bio treći uzastopni poraz u svim natjecanjima, a u ta tri poraza ostali su bez ispaljenog metka. Nepotrebno je kazati kako je serija katastrofalnih rezultata naljutila navijače, među kojima su i 'Teddy Boysi', huligani o kojima smo već pisali i koji su se sukobili s BBB-ovcima u zagrebačkoj Dubravi.

Nekolicina huligana odlučila je izraziti nezadovoljstvo tako što su pratili klupski autobus, a kada je stao kod trening centra, u njega je uletjelo nekoliko njih koji su odlučili uzeti 'pravdu' u svoje ruke. Nekoliko nogometaša dobilo je po glavi, a policija je stigla na mjesto događaja, piše Interia.pl.

Da stvar bude gore, ovo nije prvi put da su Legijini huligani pretukli svoje nogometaše. Takva se situacija već zbila 2017. kada je na klupi Legije sjedio jedan od utjecajnijih ljudi u hrvatskom nogometu - Romeo Jozak. Nakon susreta s Lech Poznanom, momčad je kasno u noći stigla na parkiralište kluba gdje ih je čekalo 50-ak huligana. Vođa "Starucha" (frakcija navijača) ušao je u autobus i pozvao igrače van. Nogometaši su očekivali neugodan razgovor, no ne i batine. Da se osjećaju poniženo, navijači su ih išamarali, a na meti im nisu bili samo nogometaši, već i stručni stožer. Tako je o pomoćni trener Aleksandar Vuković dobio nekoliko šamara, dok je Jozak ostao neozlijeđen, pisao je Przeglad Sportowy.

- Ako odigrate loše i sljedeću utakmicu, dolazimo opet - govorili su huligani nakon desetominutne torture nakon čega su se svi razišli i pošli kući. Neki s većim, neki s manjim traumama...

Najčitaniji članci