Obavijesti

Sport

Komentari 19

Husejinović na pragu Poljuda: Bili žele bivšeg igrača Werdera

Husejinović na pragu Poljuda: Bili žele bivšeg igrača Werdera
1

Klub su napustili Lendrić i Lima, dok James i Gabrić pregovaraju o odlasku. U Hajduk bi pak trebao doći bivši igrač Sarajeva i Werdera Said Husejinović (24)

VIDEO

Mediji iz susjedne BiH javljaju kako bi nakon Avdije Vršajevića, dres Hajduka trebao obući još jedan njihov igrač, treneru Hajduka Miši Krstičeviću navodno se svidio vezni igrač Sarajeva Said Husejinović (24).

Husejinović ima zanimljiv nogometni put. Ponikao je u tuzlanskoj Slobodi, odakle ga je, za BiH prilike rekordnih 900.000 eura, kupio Werder, koji ga je nakon sedam nastupa proslijedio na kaljenje u Kaiserslautern.

O njemu se pričalo kao o najvećem BiH talentu nakon Safeta Sušića, jer podjednako dobro igra objema nogama, a može igrati i u veznom redu i u napadu. Kod Ćire Blaževića upisao je i tri nastupa za BiH selekciju...

Nakon što mu je prošle zime istekao ugovor s Werderom, Husejinović se vratio u Sarajevo, u čijim je redovima odigrao proljetni dio sezone, te u osam nastupa postigao četiri gola i dvije asistencije. Sada traži klub iz kojeg bi se rado ponovno plasirao na zapad. Mišo Krstičević gledao ga je na domaćem ogledu protiv Borca.

- Znam da su me gledali iz Hajduka, čuo sam se i s trenerom Krstičevićem, koji mi je rekao da bi me rado vidio u svojoj momčadi. Ne bih imao ništa protiv, Hajduk je veliki klub – potvrdio nam je Husejinović, koji se nada kako će se Hajduk i Sarajevo dogovoriti oko odštete, koja se kreće oko 100.000 eura.

Hajduk je odradio prvi dio priprema na Kupresu i momčad se vratila u Split, gdje će boraviti do 22. lipnja, kada bi trebali otputovati na drugi dio priprema u Njemačku. Klub su napustili Lendrić i Lima, dok James i Gabrić pregovaraju o odlasku, Vukušić bi se trebao danas priključiti pripremama, a braća Sharbini u ponedjeljak.

Sušić potpisao

Nakon serije odlazaka, jedna dobra vijest iz Hajduka. Danas je četverogodišnji ugovor potpisao Tino Sušić, nadareni veznjak koji je i zimus bio na probi na Poljudu. Tada ga Balakov nije vidio kao pojačanje, sada Mišo Krstičevi je, pa su se sinu Seada i naćaku Safeta Sušića otvorila vrata Poljuda. Potpisao je četverogodišnji ugovor i pokušat će zauzeti jedno od upražnjenih mjesta u veznom redu Krstičevićeve momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'