Obavijesti

Sport

Komentari 40

I Čačić protiv Barcelone: Kako Luka ima poštedu, a Ivan ne?

I Čačić protiv Barcelone: Kako Luka ima poštedu, a Ivan ne?
1

Španjolski novinari koji prate Barcu čude se Čačićevom potezu poštede Modriću za prijateljsku utakmicu u Rusiji dok će Rakitić morati na dalek put uoči El Clasica...

VIDEO

Urotio se cijeli svijet protiv Katalonaca. Tako barem izgleda. Počelo je s aferom o sudačkom skandalu u koji je navodno upleten madridski Real. Pomoćni sudac u španjolskoj ligi preko odvjetnika se požalio da su ga iz Reala pritisnuli kako bi sudio u njihovu korist, nastavilo se sa crvenim kartonom Javieru Mascheranu protiv Eibara zbog čega bi mogao propustiti El Clasico, a najnoviji dokaz o uroti stiže iz Hrvatske?! 

Tako barem tvrde španjolski novinari koji prate Barcelonu. Ante Čačić objavio je popis kandidata za prijateljsku utakmicu protiv Rusije u Krasnodaru 17. studenog. El Clasico se igra 21. studenog. Poštedu je dobio Luka Modrić, ne i Ivan Rakitić. Dovoljno da Katalonci postanu sumnjičavi. 

- Luka je u stalnom ritmu, imao je određenih problema s ozljedama i odlučio sam se u toj utakmici dati veću minutažu drugim igračima sredine terena - objasnio je Čačić, s čijim se obrazloženjem neće složiti Luis Enrique.

Ako je Luka dobio poštedu, zašto je nije dobio i Ivan? Četiri dana nakon napornog putovanja u Rusiju Rakitić će morati na El Clasico. Naravno, priča o uroti je pomalo smiješna, a koliko to daleko ide govori i činjenica da se neki katalonski novinari drže za slamku o priči o Šukeru kao predsjedniku HNS-a i bivšem igraču Reala. 

O crvenom kartonu Mascherana, kazni Uefe zbog katalonskih zastava i navodnom skandalu s pritiskom na pomoćnog suca iz Madrida oglasio se i predsjednik Barcelone.

Ne kažem da netko stoji iza sveg ovoga što je protiv Barcelone u zadnje vrijeme, ali previše je slučajnosti - rekao je predsjednik kluba Josep Bartomeu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti