Sport

Komentari 25

I dobitnik Oscara je - Neymar! Rasuo se po travi kao metar drva pa ozdravio u 10 sekundi

I dobitnik Oscara je - Neymar! Rasuo se po travi kao metar drva pa ozdravio u 10 sekundi

Hvatao se za gležanj uz bolne grimase, dizao ruku i tražio pomoć. Ležao je nekih desetak sekundi, no kada su igrači PSG-a osvojili loptu i krenuli u kontru, Neymar je naglo ozdravio i dao se u sprint

Kada bi se dijelio nogometni Oscar, jedan igrač bio bi uvjerljivi favorit za nagradu. Neymar je strašan talent koji pak nije nikada do kraja iskoristio svoj bogomdani potencijal, ali zato je onaj glumački. Čovjek koji je simuliranje pretvorio u poeziju.  Najviše je svima ostala u pamćenju "centrifuga" u utakmici protiv Srbije na SP-u 2018. godine kada se Neymar izvrtio dobrih 7,8 puta i završio skoro na parkingu. Nakon toga se ustao kao da ništa nije bilo.

Marseille je srijedu na krcatom Velodromeu pobijedio PSG i izbacio ga iz osmine finala Kupa. Igor Tudor pronašao je recept za zaustaviti Neymara i Messija, a taj recept su njegovi igrači i slijedili. Rezultiralo je time da su obojica bila totalno nevidljiva.

No, Neymar je bio viđen u nekoliko navrata. Kada je asistirao Ramosu za gol i kada se bacao po travi. I pokazao da ima sposobnosti superjunaka, munjevitog oporavka. Prilikom jednog napada, igrač Marseillea je uz kontakt ukrao loptu Neymaru, a Brazilac se rasuo po travnjaku kao metar drva.

Coupe de France - Round of 16 - Olympique de Marseille v Paris St Germain

Hvatao se za gležanj uz bolne grimase, dizao ruku i tražio pomoć. Ležao je nekih desetak sekundi, no kada su igrači PSG-a osvojili loptu i krenuli u kontru, Neymar je naglo ozdravio i dao se u sprint. Kao da se baš ništa nije dogodilo.

Pa onda neka ga drugi put ne čudi zašto mu netko mora slomiti nogu da bi mu suci svirali prekršaj.

Najčitaniji članci