Obavijesti

Sport

Komentari 18

I Krznar otpisao Moubandjea: Nije prijavljen za Europsku ligu

I Krznar otpisao Moubandjea: Nije prijavljen za Europsku ligu
2

I dalje ostaje sasvim nejasno zašto su Zagrepčani početkom sezone 'škartirali' Marina Leovca koji je danas prijavljen za Europsku ligu, dok je prigodu na beku ili stoperu dobivao Francois Moubandje

VIDEO

Dinamo se, konačno, odrekao Francoisa Moubandjea. Točnije, u Maksimiru su se odlučili "poklopiti po ušima", priznati pogrešku koju od početka sezone čine s forsiranjem (na stopera ili lijevog beka) švicarskog nogometaša. I Moubandje više nije prijavljen za europske utakmice što znači da ovaj 31-godišnjak neće konkurirati za grupnu fazu Europske lige.

Pokretanje videa...

Maksimir u ruhu Lige prvaka 02:01

Damir Krznar sa svojim je stožerom danas na A i B listu prijavio 32 igrača na koje računa za dvoboje s West Hamom, Genkom i bečkim Rapidom, a od svih "ozbiljnijih" igrača tu nema samo Moubandjea. Iskreno, to ne čudi, ali i dalje nije jasno zašto su u Maksimiru u prvom dijelu sezone toliko forsirali Švicarca, zbog njega čak i u drugu momčad preselili Leovca.

Naravno, Marin Leovac se sada našao na popisu prijavljenih igrača za Europu, tu je i povratnik u Dinamo Emir Dilaver. Čelnici Dinamo tako su priznali svoju pogrešku koja ih je ove sezone skupo koštala. Zagrepčani se od početka sezone muče s lijevim bekom, tu je poziciji za sada uspješno pokri(va)o tek Bartol Franjić. Koji po prirodi i nije bek.

Tiraspol: Prva utakmica Play offa Lige prvaka između Sheriffa i Dinama

Francois Moubandje sada je na izlaznim vratima Dinama, vrlo brzo će pronaći novu sredinu. No, pitanje je tko ga želi u svojim redovima, pogotovo s obzirom da je riječ o jednom od najplaćenijih igrača Dinama. Danas se zatvara prijelazni rok u Rusiji, sutra u Češkoj i Turskoj, pa se do kraja rujna Moubandje može nadati još ponekoj ponudi iz Saudijske Arabije ili Katara.

Prijavljeni igrači za Europu:

A lista (24 igrača): Dominik Livaković, Danijel Zagorac, Dinko Horkaš, Sadegh Moharrami, Stefan Ristovski, Daniel Štefulj, Dino Perić, Rasmus Lauritsen, Emir Dilaver, Kevin Theophile-Catherine, Marin Leovac; Arijan Ademi, Luka Ivanušec, Amer Gojak, Marko Tolić, Marko Bulat, Josip Mišić, Duje Čop, Bruno Petković, Deni Jurić, Komnen Andrić, Mislav Oršić, Luka Menalo, Dario Špikić

B lista (8): Josip Šutalo, Bartol Franjić, Ivan Šaranić, Martin Baturina, Jakov-Anton Vasilj, Tomislav Duvnjak, Fran Tomek, Nikola Čavlina

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba