Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
499 komentara

Doček za pamćenje u Mostaru: 'A tu smo kao klinci trčkarali'

Preko 10.000 ljudi dočekalo je srebrne rukometaše Mateja Hrstića, Marina Šegu, Igora Karačića, Davida Mandića, Josipa Šarca i Marina Marića na Vojničkom igralištu...

Mostar priredio doček za srebrne rukometaše
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Što bi tek bilo da su postali svjetski prvaci...! Hrvatski su rukometaši u jednom danu imali tri dočeka za srebro osvojeno na Euru 2020. Najprije po slijetanju u zagrebačku zračnu luku kasno u noć pa oko podneva na trgu pa onda u Mostaru za srebrne Hercegovce.

Cijeli Mostar je srcem uz rukometaše: slavit će se cijelu noć!

Objavljuje 24sata u Ponedjeljak, 27. siječnja 2020.

Prema slobodnoj procjeni, u Mostaru se na dočeku skupilo preko 10.000 navijača. Oduševljeni su bili i oni i njihovi junaci Igor Karačić, Marino Marić, David Mandić i Josip Šarac.

Željko Musa, Marin Šego i Matej Hrstić nisu mogli doći, ali im se skandiralo iz desetak tisuća grla i svim srcem. Kao i hodajućem spomeniku hrvatskog sporta Linu Červaru i najboljem rukometašu planete Domagoju Duvnjaku.

Mostar priredio doček za srebrne rukometaše | Autor: Denis Kapetanovic/PIXSELL Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

- Dobro večer grade moj, dobra večer Mostar. Imam tremu, hvala vam što ste došli. Cijela Hercegovina je tu. Volim vas sve. Mislim da smo sve dali, zadnji dio snage, a vi ste nam uzvratili. Sve vas volimo, pokušat ćemo se sa svima uslikati, bit će malo teže, ali pokušat ćemo haha - rekao je Marino Marić pa u ruke uzeo mikrofon i zapjevao 'Tiho, tiho teče Neretva'.

- Nažalost nismo mogli donijeti to zlato, imali smo dosta problema. Čestitam mojim suigračima, hvala vam na svemu. Hvala što ste nas došli podržati u ovolikom broj - rekao je David Mandić.

Mostar priredio doček za srebrne rukometaše | Autor: Denis Kapetanovic/PIXSELL Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Igrači su se oprostili od navijača, a onda se otišli opustiti u jedan klub.

-  Sve vas volimo puno. Hvala vam na podršci. Idemo se malo opustiti, vidjet ćemo se uskoro - poručio je Marić, a Mandić kratko dodao:

- Hvala vam od srca i kapa do poda - rekao je.

- Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Veselimo se mi, a veselite se i vi - rekao je Josip Šarac.

Foto: Velimir Begić/24sata

- Znam da bi htjeli da još ostanemo. Ali ne mogu. Hvala vam na svemu, nemojte nam što zamjeriti. Moramo ić radi sigurnosnih razloga. Vidjet ćemo se nekom sljedećom prilikom. Volim vas sve - poručio je Igor Karačić.

- Kad smo bili na prvenstvu bilo je toliko Hrvata kao da igramo u Hrvatskoj i super smo se osjećali... Ali kada vidim Mostar i vas toliko, ono gore sada mi izgleda kao ništa, kazao je - Igorov otac Ante Karačić.

- Ajme koliko vas je, a nas samo šestorica. Ekipa, 1. lipnja dođite svi u Mostar i sve ću potpisati - rekao je Marino Marić.

Inače, za utorak se priprema još jedan doček, u Ljubuškom u podne!

Foto: Hercegovina.info

 

Tema: Rukometni Euro 2020.

Ključni događaji
 • KRAJ DOČEKA U MOSTARU

  Doček u Mostaru polako dolazi svome kraju. Igrači su se oprostili od navijača, a sada ...

 • 'OVO JE LUDO'

  Karačići su na Euro odveli dvije reprezentacije, a jedan je svoju odveo i do medalje ...

 • IGRAČI PJEVAJU

  - Dobro večer grade moj, dobra večer Mostar. Imam tremu, hvala vam što ste došli. Cijela ...

 • UŽIVO IZ MOSTARA

  Javljamo se uživo iz Mostara. Igrači su došli, vlada prava ludnica!

  Cijeli Mostar je srcem ...

 • RUKOMETAŠI STIGLI

  'Moja Hercegovinaaaaaaaaaa', ori se igralištem, a u tom trenutku su se pojavili rukometaši koji se ...

 • ŠESTORICA SREBRNIH

  Za doček srebrnih hrvatskih rukometaša priprema se igralište na kampusu mostarskog Sveučilišta. Službeni je program ...

Live
Najnovije prema najstarijem
 • Najnovije prema najstarijem
 • Najstarije prema najnovijem
 • KRAJ DOČEKA U MOSTARU

  Doček u Mostaru polako dolazi svome kraju. Igrači su se oprostili od navijača, a sada se odlaze opustiti u jedan klub. To su itekako zaslužili...

  -  Sve vas volimo puno. Hvala vam na podršci. Idemo se malo opustiti, vidjet ćemo se uskoro - rekao je Marino Marić, a David Mandić je bio kratak:

  - Hvala vam od srca i kapa do poda - rekao je.

  - Hvala vam što ste došli u ovolikom broju. Veselimo se mi, a veselite se i vi - rekao je Josip Šarac...

  - Znam da bi htjeli da još ostanemo. Ali ne mogu. Hvala vam na svemu, nemojte nam što zamjeriti. Moramo ić radi sigurnosnih razloga. Vidjet ćemo se nekom sljedećom prilikom. Volim vas sve - poručio je Igor Karačić...

 • OBOŽAVATELJI ŽELE FOTOGRAFIJU

  Brojna djeca i obožavatelji prilaze pozornici kako bi se uslikali s rukometašima ili dobili njihov potpis. Atmosfera za pamćenje u Mostaru, a ovo su igrači i zaslužili...

  - Kad smo bili na prvenstvu bilo je toliko Hrvata kao da igramo u Hrvatskoj i super smo se osjećali... Ali kada vidim Mostar i vas toliko, ono gore sada mi izgleda kao ništa, kazao je - Igorov otac Ante Karačić...

  - Ajme koliko vas je, a nas samo šestorica. Ekipa, 1. lipnja dođite svi u Mostar i sve ću potpisat - rekao je Marino Marić...

  Cijeli Mostar je srcem uz rukometaše: Slavit će se cijelu noć!

  Cijeli Mostar je srcem uz rukometaše: Slavit će se cijelu noć! Više na: http://bit.ly/3aMUBG7 Reporter: Velimir Begić

  Objavljuje 24sata u Ponedjeljak, 27. siječnja 2020.
 • 'OVO JE LUDO'

  Karačići su na Euro odveli dvije reprezentacije, a jedan je svoju odveo i do medalje. Bio je u najboljoj sedmorki prvenstva. Vi ćete reći Karačić, a ja Igoooor, najavio je spiker sjajnog srednjeg vanjskog.

  - Bili ste nam vjetar u leđa. Mi smo kao u klinci prije dvadesetak godina započeli svoje korake, tu smo trčkarali na betonu koji nije bio dobar kao što je danas. Eto nakon 20 godina doživjeli smo to da nas naš Mostar dočeka. Hvala vam od srca - rekao je Karačić.

  'Bježiteeee ljudiiiii, bježiteeee iz gradaaa', gori Mostar u ovim trenucima. Igrači pjevaju u jedan glas sa sjajnom publikom, nevjerojatna je atmosfera pred 10.000 ljudi...

  Navijači su skandiranjem pozdravljali i kapetana Domagoja Duvnjaka koji je odigrao turnir za pamćenje i odveo nas do srebra te izbornika Linu Červara...

  Mostar je priuštio zaista doček za pamćenje svojim rukometašima koji su potekli iz Hercegovine...

 • IGRAČI PJEVAJU

  - Dobro večer grade moj, dobra večer Mostar. Imam tremu, hvala vam što ste došli. Cijela Hercegovina je tu. Volim vas sve. Mislim da smo sve dali, zadnji dio snage, a vi ste nam uzvratili. Sve vas volimo, pokušat ćemo se sa svima uslikati, bit će malo teže, ali pokušat ćemo haha - rekao je simpatični pivot Marino Marić koji je miljenik navijača, a oni su ga pozdravili uz pljesak i osmijeh. On je u ruke uzeo mikrofon i zapjevao 'Tiho, tiho teče Neretva'.

 • IGRAČI NA POZORNICI

  Ima li koga iz Međugorja? Oleee, oleee ole ole oleeee, Šegoooo, Šegooo...!

  - Nažalost nismo mogli donijeti to zlato, imali smo dosta problema. Čestitam mojim igračima, hvala vam na svemu. Hvala što ste nas došli podržati u ovolikom broj - rekao je David Mandić koji je nakon Šege došao na pozornicu.

  Iako se očekivao, Željko Musa ipak nije došao na doček u Mostar. Navijači su ga pozdravili ogromnim pljeskom...

 • UŽIVO IZ MOSTARA

  Javljamo se uživo iz Mostara. Igrači su došli, vlada prava ludnica!

  Cijeli Mostar je srcem uz rukometaše: slavit će se cijelu noć!

  Objavljuje 24sata u Ponedjeljak, 27. siječnja 2020.
 • RUKOMETAŠI STIGLI

  'Moja Hercegovinaaaaaaaaaa', ori se igralištem, a u tom trenutku su se pojavili rukometaši koji se probijaju do pozornice kroz veliku gužvu. Svi im žele čestitati, svi ih žele izgrliti, izljubiti i zahvaliti im na sjajnim igrama na Europskom prvenstvu...

 • MOJA DOMOVINA U MOSTARU

  Rukometaši su ušli u Mostar i čeka se njihov dolazak na Vojničko igralište. Mostarom se ori 'Moja domovina', atmosfera je uzavrela, a još je samo potreban dolazak srebrne sedmorice za erupciju...

 • PREKO 10.000 LJUDI

  Dolazak rukometaša se polako bliži, a Vojničko igralište prepuno je 'kockica'. Prema slobodnoj procjeni, u Mostaru se na dočeku trenutačno nalazi preko 10.000 ljudi, a srebrni igrači još nisu niti došli.

  Foto: Velimir Begić/24sata

 • UŽIVO

  Javljamo se uživo iz Mostara!

  Cijeli Mostar je srcem uz rukometaše: slavit će se cijelu noć!

  Objavljuje 24sata u Ponedjeljak, 27. siječnja 2020.
 • I KIŠA JE STALA

  Počeo je glazbeni program. Mostarom se ori 'Morska vila' koju pjevaju Ban i Daleka obala, a bila je himna prethodnih generacija rukometaša.

  Više ne pada ni kiša no to je - usputna nota. Jer... I dok je padala nitko se nije ni maknuo s mjesta. Sve su pristupne ceste pune. Ako namjeravate na doček: parkirajte što dalje pa do kampusa: 'na noge'.

  Foto: Velimir Begić/24sata

 • STRPLJENJA DO 21.00

  Tisuće navijača već pjevaju i čekaju svoje rukometaše u Mostaru. Spremna je pozornica, na velikom ekranu kočoperi se natpis: Ponos Hercegovine... 'Srebrni'!

  Među navijačima je i saborski zastupnik Miro Bulj. Igrači bi trebali doći oko 20.30:

  Foto: Hercegovina.info Foto: Hercegovina.info

  Foto: Hercegovina.info

  Foto: Hercegovina.info

 • SUTRA LJUBUŠKI

  Doček rukometaša u Mostaru pomaknut je za cca. sat vremena, dakle trebao bi početi u 20 sati. A srebro će se slaviti i u utorak: u Ljubuškom točno u podne.

  Červara i njegovu srebrnu generaciju danas su u Zagrebu dočekale tisuće navijača...

  Foto: Dalibor Urukalović, Goran Stanzl/PIXSELL Foto: RTL

 • JOŠ MALO

  Očekuje se da će sedmorica 'srebrnih' rukometaša uskoro na pozornicu na kampusu mostarskog Sveučilišta...

  Foto: EXPA, Slavko Midžor/PIXSELL

 • DAVID MANDIĆ

  Na Trgu je sve bilo puno osmijeha i ponosa.

  - Danas smo ipak bolje jer postajemo svjesni što smo napravili. Bili smo tužni, znamo da smo puno napravili, ali emocije su prevladale jer znamo da nismo osvojili tu zlatnu medalju koja nam nedostaje u povijesti. Sada najprije idem u svoj Ljubuški, a onda ću i gore prema Mostaru - rekao je David Mandić na dočeku u Zagrebu.

  Foto: Robert Michael/DPA/PIXSELL

 • DA ZAGRLE NAJMILIJE

  Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac objasnio je zašto su srebrni rukometaši bili za varijantu što ranijeg povratka u Hrvatsku.

  - Neki od njih već za 4-5 dana već igraju u svojim klubovima i svaki om je trenutak boravka s njihovim obiteljima je dragocjen. Želja je bila da dobiju barem dva dana u krugu obitelji - rekao je Grahovac.

  Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

 • ŠESTORICA SREBRNIH

  Za doček srebrnih hrvatskih rukometaša priprema se igralište na kampusu mostarskog Sveučilišta. Službeni je program najavljen za 19 sati, organizatori očekuju i do 15 tisuća ljudi, a u zasluženim čestitkama uživat će Igor Karačić, Željko Musa, Marino Marić, Marin Šego, Matej Hrstić, David MandićJosip Šarac.

  Glavni dio dočeka održat će se na Vojničkom igralištu, a rukometaši bi trebali stići oko 21 sat.

  Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 • TRI DOČEKA

  Izbornika Lina Červara, kompletan stručni stožer i sve hrvatske rukometaše koji su na Europskome prvenstvu osvojili srebrnu medalju navijači su dočekali u kasne noćne sate u zagrebačkoj zračnoj luci, a u podne im je na Trgu Josipa Bana Jelačića priređen i organizirani doček na kojem su im tisuće vjernih navijači skandiranjem aplauzima i zajedničkom pjesmom još jednom čestitali na sjajnom Europskom prvenstvu.

  A kako su u reprezentaciji i sedmorica Hercegovaca, od 19.00 sprema im se doček i slavlje i u Mostaru,

  Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Komentari 499
Popularni
 • Popularni
 • Od najstarijeg
 • Od najnovijeg
 • Avatar komentator0008
  komentator0008

  To je ponos hercegovine , a ne ovi prevaranti od politicara, smradovi ..

  17 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 19:14
  • Default avatar - Bajko Majki

   Bajko Majki: Seljacke mase besposlene. Intelektualci sjede doma i smiju vam se.

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:00
  • Avatar ITALO DISCO

   ITALO DISCO: jel i mamic tamo?

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:07
  • Avatar dragan čmar- čombe

   dragan čmar- čombe: Bajko, ye6o ce6n matep

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:45
  • Default avatar - ivankl13

   ivankl13: A nas bosance ko je*e ?? A?

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:53
  • Default avatar - amsterdam10

   amsterdam10: Bajko majki Da sjede u saboru i rugaju nam se i uclanjeni su u hdz i sdp od 90tih kao ti zivis na racun drzave.sram te bilo nemas obraza.ljudi odrade posao i dodu na docek popodne je bija, a ti ...prikaži još! nisi se maka od kauca, a pametujes tu.jedino sta si od svijeta vidija je kuca posa i pametujes tu.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 00:36
  • Default avatar - realan123

   realan123: pa jel igrala repka HR ili BiH

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 02:55
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: "a ne ovi prevaranti od politicara, smradovi ." To misliš na BošnjoHercegovčinu kojeg ste izabrali za predsjednika RH?

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 03:11
  • Default avatar - realan123

   realan123: da smo dobili na lopovluk onda bi mogli rec hercegovci ovak bilo jje sve posteno ii smo Hrvati a vi hercigonje drz te se svoje bosne barem dok ne naucite hrvstski jezik jel jasno?

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 03:24
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: Kako to drugovi ne možete bez šefa BošnjoHercegovca? Bez njega kao predvodnika se ne osjećate dovoljno Hrvatima?

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 03:30
  • Avatar tocilo

   tocilo: @realan223 hercegovina je bila u sastavu banovine Hrvatske,sve dok je komunisti nisu oteli 45-te. Bi li tako govorio za Vukavar i ostatak Slavonije da nije bilo mirne reintegracije? Nek se drže svoje SAO krajine?

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:36
  • Avatar SinkoJanko

   SinkoJanko: Hercegovci= lopovi, primitivni, i ovih par koji se loptaju

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:53
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: Sinko.... pa zašto ste onda Hercegovca izabrali za predsjednika RH?

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:57
  • Avatar SinkoJanko

   SinkoJanko: Ajde željko papaj senvić i nemoj se zagrcnuti

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 10:21
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: Aha nisi sposoban odgovorit na pitanje pa bi pljuvao. Hercegovca ste izabrali za predsjednika RH. Kako to?

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 10:24
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: Aha, a tu pljuješ Hercegovce. Zanimljivo.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 10:51
  • Avatar SinkoJanko

   SinkoJanko: Joj željkooo ribica ajde papaj sendvič

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 11:25
  • Avatar sparky1

   sparky1: E sinko Janko, kasno ste ti i tvoj kraljević Marko stigli. Nema više Kosovo je Srbija.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 16:14
 • Default avatar - nikojloo_1
  nikojloo_1

  Ja na Hercegovinu gledam kao dio Hrvatske opa Dalmacija, Slavonija, Lika, Istra

  116 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 19:57
  • Default avatar - hrvatski_domoljub

   hrvatski_domoljub: Zagorje nije Hrvatska?

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:07
  • Avatar Emmino

   Emmino: To je kao da Srbi napisu da Vukovar gledaju kao dio Srbije.. prepisujes tudju drzavu..

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:16
  • Default avatar - kandelaber21

   kandelaber21: To i je problem! Kazneno djelo!

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:23
  • Avatar walsall

   walsall: tako i srbi pišu vukovar ili knin srbija pa onda ovakvi kao ti cvile o agresiji a evo i ti bi oteo dio bih

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:24
  • Avatar zrikavac

   zrikavac: Onda i njemacka na austriju tako gleda.aj ne kenjaj

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:25
  • Default avatar - maminjo_legenda

   maminjo_legenda: Bosna i Hercegovina drzava? lol. To nema veze sa drzavom i to je svima jasno. Dayton je stvorio kaos u kojem tzv. BiH ne moze funkcionirat ni da se sve tri strane pomire

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:31
  • Avatar rođo101

   rođo101: ma gledajte vi kako god hoćete,al tamo žive hrvati i daju 7 trenutni hrvatski srebrenjaka reprezentativaca u rukometu

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:33
  • Avatar walsall

   walsall: pa što, to je druga država, isto im je hrvatska kao i slovenija ili srbija, druga država

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:35
  • Avatar rođo101

   rođo101: jel ja to nisam dobro pobrojao srebrenjake iz hercegovine,pa me tako nagrađujete ili u čemu je problem????:-))))))))) znam ja mnogi bi vi voljeli baš zato što ih ima sedam da su se vratili odma poslije prvog kruga,al eto dečki dođoše ...prikaži još! predvođeni linom i hrvatskom do srebra

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:46
  • Avatar walsall

   walsall: a francuzima kenjate da su puni dotepenaca:D

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:48
  • Avatar rođo101

   rođo101: da al kod njih su sve iz njiohova kolonijalizma tj okupacije,a ovo su hrvatski dobrovoljci.......

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:52
  • Default avatar - sena2

   sena2: 80 % rukometasa Bosanci!Lijepo li je biti Bosanac

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:55
  • Avatar be yourself

   be yourself: Prevaranti obični, sve će oni to nama naplatiti.

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:56
  • Avatar rođo101

   rođo101: be yourself: ne razumijem na koji način? znači ipak bi bilo bolje da nisu igrali,pa i pod cijenu da ne osvojimo niti jednu medalju,samo da hrvat iz bih ne igra za hrvatsku???

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:58
  • Default avatar - Bajko Majki

   Bajko Majki: Ne petlja mi Istru u vas tamo ostale. Uskoro cemo i mi biti neovisni i slobodni. nadam se da ce do tada i Dalmacija otvoriti oci i slijediti nas.

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:00
  • Avatar rođo101

   rođo101: Bajko Majki: ma odite brate mili ko god hoćemisliš da će vam biti bolje kad ti premije bude viktor flego,a predsjednik boris miletić? misliš da ćeš zivjet u izobilju,pa što se mene tiče sretno vam bilo svima koji mislit na samostalnost

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:02
  • Avatar rođo101

   rođo101: misliš da ćemo biti uskraćenio je rnećemo moći kod vas na more,pa i ovako nam je sad već preskupo da iz zagreba odemo do splita ili dubrovnika,jeftini je mi je otić do španjolske,grčke ili turske

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:04
  • Avatar hercules18

   hercules18: Emmino i walsall... vi bi onda Slavoniju da je ostala pod okupacijom smatrli Srbijom i sve Slavonce Srbima?

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:05
  • Avatar Sokol41

   Sokol41: Evo opet ovih drugova, znaci nije isto kad srbi napisu na srpsku zastavu Vukovar i kad mi napisemo Tomislavgrad. Mi smo tu od 7.st povijesno i pravno gledano to je teritorij Hrvatske. Tu su nasi preci tu je kolijevka hrvata ...prikaži još! i mi nismo emigrirali u Herceg Bosnu niti smo je okupirali. Herceg Bosna danas je zajednica hrvata u tzv. umjetnoj drzavi BiH. Herceg Bosna predstavlja treci entitet tj Hrvate. Herceg Bosna zivi i uvijek ce zivjet htjeli drugovi to ili ne. Srbi kad napisu na zastavu Vukovar je apsurdno jer su oni napali i okupirali to podrucje koje je uvijek bilo Hrvatsko. Mi nismo napali Tomislavgrad, Siroki itd. Tamo su nasi korijeni i tamo su Hrvati od 7.st :)🇭🇷

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:05
  • Avatar Leon Black

   Leon Black: Nikojloo pa Hercegovina i je dio Hrvatske, samo trenutno nije u administrativnim granicama Hrvatske, ali bit će, prije ili kasnije. Ni jedna nametnuta umjetna tvorevina nije dugo trajala, pa neće ni BiH...

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:07
  • Avatar kopoddrugimjamukopanos

   kopoddrugimjamukopanos: tako je. tamo su više naši nego istarski italojugosloveni uvijek vjerni glasači druga zoke i partije

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:40
  • Avatar walsall

   walsall: livno je hrvatsko kao i vukovar srpski, dakle nula bodova, i isto je kada jedni ili drugi svojataju tuđe gradove. ista stvar

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:44
  • Avatar hercules18

   hercules18: Kada netko ne moze ili ne zeli shvatit, ne vrijedi mu to ni objasnjavat...

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:50
  • Default avatar - nikojloo_1

   nikojloo_1: Ne razumijem ovu kvazi mrznju prema vlastitom narodu..Narod je i izvan granica drzave. Zasto protiv svoga i svojih..Dodjem bilo gdje na svijetu i srbin mi je brat a dodjem doma u Hrvatsku koljemo se sami protiv sebe

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:00
  • Default avatar - nikojloo_1

   nikojloo_1: tako je sokole

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:01
  • Avatar walsall

   walsall: pa kada netko ima drugačije kriterije naravno da ne može se shvatiti.

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:07
  • Default avatar - sena2

   sena2: Leone nisi nikad ni prekoracio granicu Bosne a vec krojis granice..Dodji malo u Bosnu ima tamo krsnih momaka,nisu grubi vjeruj mi

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:11
  • Avatar hercules18

   hercules18: @walsall... za vrijem Jugoslavije jesi na Zagreb gledao kao hrvatski ili jugoslavenski grad? Ako je odgovor jugoslavenski onda je sve jasno...

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:13
  • Avatar walsall

   walsall: ne znam kako je bilo u jugoslaviji srećom. ali sada se znaju granice, zna se da je livno u drugoj državi kao i vukovar da nema veze sa srbijom. to što neki misle da imaju pravo svojatati to je druga stvar

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:19
  • Avatar slavko14

   slavko14: nikojlo _1, brat dok te moze koristiti , ako mu to skratis spreman je da ti posalje tenk u dvoriste .

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:33
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: to je bosanska pokrajna

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:35
  • Avatar hercules18

   hercules18: Pa Jugoslavija je isto sto i sada BIH... vecina stanovnistva je ne prihvaca kao svoju drzavu, 2 od 3 naroda... pogledaj malo po youtubeu videa kako se granice mijenjaju u cijelom svijetu, pa ovakvo stanje je 4 stotinke videa od ...prikaži još! 5 minuta... preko 1000 godina pokusavali ih "preobratit" (Turci, Madjari, Srbi...) i nisu uspjeli... mislis da ce to uspjet umjernoj tvorevini BiH? Haha Ljudi koji tamo zive imaju puno pravo smatrati sebe Hrvatima i svoje gradove hrvatskim gradovima jer su ih upravo oni i stvorili...

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:37
  • Avatar walsall

   walsall: imaju pravo, isto po toj logici srbi imaju pravo svojatati knin, iako naravno nemaju, kao niti ovo livno, sve je to isto, samo s koje strane gledaš. livno i mostar će ostati u bih i to je to

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:40
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: onda nek ostanu tamo nek tamo kradu a mi ćemo sami da gradimo.. nezovemo ih sami se guraju ko prasci oko sise

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:41
  • Default avatar - sena2

   sena2: A jel se to neko ponada da je Mostar u Hrvatskoj?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..Na sta je spala drzava,da se nacionalni uspjesi grade i slave u susjednoj drzavi

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:50
  • Avatar hercules18

   hercules18: Srbi su u Knini vecinsko stanovnistvo bili tek nakon 1920., do tad su ga naseljavali iskljucivo Hrvati kao i danas (75%)...dok su Hrvati naseljavali Mostar od njegova nastanka kao sto ih je i danas tamo najvise... ti stalno uspoređujes Knin ...prikaži još! i Vukovar, kao da pricamo o Novom Sadu a ne Mostaru...

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:54
  • Avatar walsall

   walsall: mostar je grad u bosni i hercegovini, drugoj državi o tome se radi, nebitno tko živi, bitno da je to prisvajanje tuđega.

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:57
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: meni je to isto.. ovi su nas htjeli pobit a tvoji pokrali niste ni hrvati ni bosanci.. zakljući sam što ste

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:58
  • Avatar hercules18

   hercules18: Pa upravo ti objasnjavam da to nije prisvajanje tuđeg kada pripada tebi... jesu li Poljaci 41. prisvajali tuđe kad su govorili o Varšavi kao poljskom gradu iako je bila u sastavu Njemacke?

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:10
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: hercules18: ne pripada i nikad neće .. sad mi je jasno zašto vas je Tito posebno volio a i vi njega

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:16
  • Avatar walsall

   walsall: ne pribada tebi, pripada Bosni i Hercegovni i to je međunarodno priznata, ti možeš misliti da pripada tebi kao srbi da vukovar pripada njima, ali ne pripada na kraju krajeva

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:19
  • Avatar Sokol41

   Sokol41: Walsall jadan li si ti kad su ti Hercegovci najvazniji hahahaha ti si manjina fala Bogu. Evo kako usporedujes Knin i Mostar, ajde uzmi srpsku zastavu i prosetaj se po Kninu. Dajem ti max 10 minuta. A onda uzmi Hrvatsku ...prikaži još! zastavu i prosetaj Mostarom, dajem ti 10 minuta da ce te pozdravljat sa smjeskom :)

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:21
  • Avatar Sokol41

   Sokol41: Walsall balijo proziran si ajde na svoje portale pa tamo se raspravljaj. Bosna je dio Hrvatske granice su na Drini pozz :)

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:23
  • Avatar hercules18

   hercules18: Pripadala i pripadat ce zauvijek... djabe ti sto je medunarodno priznata kad je ne priznaje 2/3 vlastitog stanovnistva haha

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:24
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: kladim se daimate dvojno državljanstvo.. to sve govori i nema potrebe više komentirat sa vama iz bosanske pokrajne države Bosne

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:28
  • Avatar Sokol41

   Sokol41: Prpa10; ja sam rođeni purger,ali nedam na svoju bracu Hercegovce, nije moj djed krvario za nista :)

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:32
  • Avatar Sokol41

   Sokol41: Prpa10; Tvoj pravopis je katastrofalan, bolje upiši vecernju skolu da ponovis gradivo... nema potrebe komentirat jer nemas vise konkretnih argumenata i samo lupas gluposti :)

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:33
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: pa odseli se svojoj braći ko mamić pa uživaj pljugeru

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:36
  • Avatar Sokol41

   Sokol41: Mamić je lopov i ne predstavlja nikakvu vezu sa Hercegovcima... Odakle si ti druže prpa?

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:37
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: od tamo di su se tvojiuselili a sad nam sole pamet

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:41
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: ja ti rekoh.. ostaj zbogom

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:43
  • Avatar Sokol41

   Sokol41: Kolko vidim i ti si se doselio al nisi purger cim vrijedas hahahahaha ajde frende pali

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:44
  • Avatar walsall

   walsall: mostar i livno su u bosni i hercegovni a ne u hrvatskoj, glavni grad im je sarajevo a ne zagreb. po kojoj logici je bosna dio hrvatske ako je tamo valuta BAM, glavni grad je sarajevo i postoji granica između dvije države?

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:48
  • Avatar danyyyy

   danyyyy: Jedan narod, jedna domovina, dvije administrativne jedinice! Šta tu nije jasno seljoberi i šta vas smeta seljoberi zlobni, Hrvatska domovina je malo veća od drźave Hrvatske i obuhvaća sve Hrvate, kakvi smo dobro je da smo i to malo teritorija ...prikaži još! uspjeli obraniti. ZAJEDNIŠTVO nas čini velikom uspješnom nacijom, bar sportu :D

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 00:08
  • Avatar hercules18

   hercules18: U vecini Hercegovine se moze placati u kunama ali nebitno, valuta, glavni grad, granice sve se mijenja konstantno...ali tu preko 1000 godina zive Hrvati i uvijek ce, nece postat Srbi ili Bosnjaci, tako da ce to i dalje bit hrvatski ...prikaži još! gradovi..pa ti jednostavno ne mozes shvatit? Hahaha

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 00:13
  • Default avatar - amsterdam10

   amsterdam10: Ne postoji nacionalnost bosanac samo hrvat, bosnjak i srbin nez gdje ste u skolu isli.bih je druga drzava al to je federacija.to nikad nece bit drzava kao hrvatska i slovenija.to je drzava koju je amerika stvorila.kakva je to drzava ako ...prikaži još! su srbi pograslili republiku svoju tj drzavu u drzavi.hercegovina nije pod nasim teritorijem al to je stara gruda hrvatska.tu zive 99.9% hrvati i naravno da je prisvajamo kao svoju i granici sa nama cijela.tako da nije isto njemacka i hercegovina.a realno veci su hrvati hercegovci nego mi bilo gdje u hrvatskoj.nikad al nikad neces vidit da hercegovac ikad kaze nesto lose i protiv hrvatske iako ne zivi u njoj tako da uvijek respek za njih kao ljude i narod.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 00:42
  • Avatar walsall

   walsall: to nsiu hrvatski gratovi nego bosanko hercegovački gradovi, to je kao da kažeš da je neki grad u hrvatskoj srpski jer su vechina srbi. livno, grude i ostali niakda nece biti u sastavu RH i to je to. to je druga država

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 00:56
  • Avatar hercules18

   hercules18: I za Glasgow se kaze da je škotski grad pa se nalazi u Ujedinjenom Kraljevstvu hehe

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 01:13
  • Default avatar - amsterdam10

   amsterdam10: Al kako ne kuzis njima na putovnici pise hrvat.docekali su ih hrvati koji zive u bih.moga je docek i bit u bavarskoj al igraci su iz hercegovine.oni su hrvati koji zive u bih al su hrvati u drugoj drzavi.nisu oni ...prikaži još! bosanci jer bosanac je isto sta i dalmatinac.ne postoje bosanci!!!

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 01:25
  • Avatar walsall

   walsall: oni su građani bosne i hercegovine i to je to.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 01:35
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: drugovi, Hercegovina je do kraja IIww i genocida titinih čeda bila dio Hrvatske, kao i Zagorje, Slavonija, Dalmacija, Istra, Međmurje.......

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 03:14
  • Default avatar - nikojloo_1

   nikojloo_1: moze neki rezime sta smo skuzili u ovoj raspravi hahah

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 03:21
  • Avatar JAX-PHEONIX

   JAX-PHEONIX: Krivo!

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 05:20
  • Default avatar - sena2

   sena2: Sokole okacio si taj grb i mislis da si napisao ustav republike Hrvatske,a kad se pucalo bio si vjerovatno skolarac u mirnim gradovima hrvatske ili nisi bio ni rodjen..Takvi su najjaci

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 06:09
  • Avatar J. K.

   J. K.: skužili smo da bosna i hrvatska nisu isto. Skužili smo da hercegovna i hrvatska nisu isto. Skužili smo da su ercegovci često nekulturne lopine. Skužili smo da iz te države nikad nije izašlo ništa dobro (najviše se hvale burekom, a ...prikaži još! i njega su naslijedili od Turaka). Skužili smo i da ne želimo imati nikakve veze s njima jer su paraziti. Svašta smo skužili nikojloo

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:38
  • Default avatar - dani79

   dani79: @walsall Pitam se da je tvoj grad sada u nekoj drugoj državi. Dali bi se osjećao kao Hrvat (pretpostavljam da si Hrvat) ili kao Mađar ili Talijan npr. Tko god za sebe kaže da je Hrvat on to i jeste. ...prikaži još! . To što ti imaš neku averziju prema određenim Hrvatima je tvoj problem.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:38
  • Avatar J. K.

   J. K.: ja se osjecam ko svicarac. mogu sad dobiti njihovu placu i drzavljanstvo?

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:44
  • Avatar tocilo

   tocilo: Hercegovina je bila u sastavu banovine Hrvatske sve dok je komunisti nisu oteli 45-te.Potpuno ista stvar bi se dogodila sa Vukovarem i Slavonijom da nije bilo mirne reintegracije. Opet bi se za 30godina našli pametnjakovići koji bi pričali da je ...prikaži još! njihova država SAO krajina ili Srbija, a ne Hrvatska.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:44
  • Avatar J. K.

   J. K.: sa vukovarEm? rekao si i vise nego dovoljno....daljnja rasprava nebitna.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:46
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: Zbilja izuzetno zanimljivo, drugovi tolko žestoko pljuju po Hrvatskoj i Hercegovini a bošnjoHercegovca izabrali za predsjednika Hrvatske. Kako to?

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:48
  • Avatar J. K.

   J. K.: a kaj se ti opce opterecujes hrvatskim predsjednikom? imas tamo svog komsica i mir

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:49
  • Avatar zrikavac

   zrikavac: Kako mozes govoriti da su hercegovci veci hrvati od nas koji zivimo u hr. Sram te more biti.kazes da nece hercegovac govorit protiv hr. Da jer vise ova smeca politicarska(vecinom su herc.) brinu o vama nego o nama u hr.nista ...prikaži još! dobro nije izaslo iz te hercegovine samo zlo i lopovluk.evo pogledaj u hr od 10 kriminalaca 8 su hercegovci.nabijem vas i taj pokvareni mentalitet.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:50
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: Al etoo izuzetno zanmljivo pitanje. .ede i zavedeni izabrali bošnjoHercegovca za predsjednika RH a pljucali bi.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:51
  • Avatar J. K.

   J. K.: zakaj si sad pobrisao komentar sa vukovarEm? Te sram kaj ne znas ni ime grada u Hrvatskoj napisati? Jel zeljkopž?

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:53
  • Avatar no_country_for_old_men

   no_country_for_old_men: kako će znati kad je iz požarevca ha ha ha

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:55
  • Avatar tocilo

   tocilo: @ J.K jedino sto smo skužili je da ti i slični tebi širite nacističku ideologiju.Samo nacisti mrze nekog zbog porijekla.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:56
  • Avatar J. K.

   J. K.: dakle sad si provalio najvecu glupost otkad ej ovog portala, a to je fakat tesko uz tako ogromnu konkurenciju :D :D :D Upravo ercegovci stalno velicaju pavelica i ostalu gamad ljudske povijesti

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:58
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: " zakaj si sad pobrisao komentar sa vukovarEm? Te sram kaj ne znas ni ime grada u Hrvatskoj napisati? Jel zeljkopž? " druže Kakav komentar "sa vukovarEm?" i zašto za to prozivaš mene?

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:59
  • Avatar tocilo

   tocilo: @ Kad se nema argumenata onda se izvlače pravopisne greške koje se dogode zbog brzopletog pisanja na mobu. Kad smo već kod tog,početak rečenice se pše VELIKIM početnim slovom.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:01
  • Avatar tocilo

   tocilo: @J.K nista ja nisam pobrisao.Očito si malo ćorav doslovno a ne samo politički.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:03
  • Avatar J. K.

   J. K.: zeljko, mea culpa, zamijenio sam te sa tocilom

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:04
  • Avatar tocilo

   tocilo: @J.K nacistička idelogija je kolektivmo osuđivanje ljudi.Ti propagiraš nacističku ideologiju, znači nacista si i kraj priče.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:05
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: Al vidiš kakve su to mustre. drug sada lažima tu tvoju pravopisnu greškicu svojim lažima želi pripisat meni. Eto kada poznaju samo laž i mržnju, i samo to i jesu.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:05
  • Avatar no_country_for_old_men

   no_country_for_old_men: zeljkopž je postao najveći sdrpeovac i sad ga oslovljavaj sa druže zeljko

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:05
  • Avatar J. K.

   J. K.: tocilo, aj ne drobi vise gluposti, sramotis se svakim novim postom :) Otkad su O i E jedno pored drugog na tipkovnici? Dakle nije tipfeler :) Neobrazovan si, a to nije ni čudno ako znamo da si ero- unatoč svim ...prikaži još! novcima koje dobivate za zdravstvo i obrazovanje iz ove države .I nisi mi još objasnio ljubav prema paveliću (da, namjerno malo slovo) i spominjanje nacizma.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:06
  • Avatar J. K.

   J. K.: željko, si vidio gore ispriku? To je nešto što u ercegovni ne postoji, znam, ali mislio sam da ste bar čuli za tako što....

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:07
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: "tocilo: @J.K nacistička idelogija je...." ???? I što te to čudi? Nacizam je izrastao na temeljima komunizma ii Engelsovih umotvorina.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:07
  • Avatar J. K.

   J. K.: Ne, nacizam nije isto što i nacionalizam. To su dvije jako različite stvari. Uz to, ja nisam ni nacionalist (iako u ovom razgovoru možda tako djeluje), ja sam samo mrzitelj ercegovačkih pijavica, probisvjeta i nekulturne gamadi (drugim riječima, ja sam ...prikaži još! mrzitelj 80% ercegovne. Onih 20% su pošteni, vrijedni i normalni ljudi).

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:09
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: druže, prvo pobriši tu svoju laž pa se onda ispričavaj.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:10
  • Avatar no_country_for_old_men

   no_country_for_old_men: nemoj tako-onih 80% koje ti ne voliš daje veliki doprinos kada se kiseli kupus...koriste ih umjesto kamena

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:12
  • Avatar J. K.

   J. K.: ne, vidiš, pošteni ljudi ne bježe od svojih grešaka. Nek ljudi vide da sam pogriješio, i da sam se ispričao za to. Znam da je to ercegovcima nepoznanica...al eto, možda naučite nešto.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:12
  • Avatar J. K.

   J. K.: old men, prelijeno je to i da bi glumilo kamen za kiseljenje kupusa. Jednostavno su apsolutno beskorisni.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:13
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: J.K. naravno da Nacional Socijalizam nije sto što i nacionalzam! Nacional Socijalizmu je udario temelje Engels, a hićo ga doveo do kraja! Nacionalizam kojeg si sad izvukao z rukava nema ništa s braćom Komunizmom i Nacional Socijalizmom.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:13
  • Avatar no_country_for_old_men

   no_country_for_old_men: zeljkopž nije ni hrvat ni rvat ni ercegovac...već koritar iz požarevca..

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:15
  • Avatar J. K.

   J. K.: samo u vašim ercegovačkim glavama se sve vrti oko komunizma iako je u jugi na snazi bio socijalizam....al nemrete vi to shvatiti

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:25
  • Avatar no_country_for_old_men

   no_country_for_old_men: kak će kamen išta shvatiti..

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:26
  • Avatar J. K.

   J. K.: neće frende....znam da lajem na mjesečinu, al stalno se nadam da će bar koje slovo ostati u toj šupljoj glavi

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:28
  • Avatar SinkoJanko

   SinkoJanko: O željkooo , tko sad pravi sendviče?? Njam njam

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:39
  • Avatar no_country_for_old_men

   no_country_for_old_men: bero i ekipa

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:42
  • Avatar no_country_for_old_men

   no_country_for_old_men: a tu je i beljak

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:49
  • Avatar tocilo

   tocilo: @J.K ,joj kad lekcije iz pravopisa počnu dijelit nepismeni nacisti...Likovi koji neznaju da početak izjavne rečenice,počinje velikim početnim slovom,a na kraju ide točka.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:53
  • Avatar no_country_for_old_men

   no_country_for_old_men: ono kad ti o domoljublju daju lekcije likovi koji ne prezaju od lopužanja i nikad ne odgovaraju za to niti snose ikakve sankcije osim možda dva-tri očenaša i postavljanje što većeg križa...lol

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 09:57
  • Avatar hercules18

   hercules18: tocilo nekome napise da je nepismen a onda napise ne znaju zajedno hahahahaha

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 11:59
  • Avatar SinkoJanko

   SinkoJanko: Ja na hercegovinu gledam kao bosnu, nikako Hrvatsku. Ne ide pa.ne ide.... bosanci i.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 12:30
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: Sinko... pa naravno. Prije goodinu dana mi jedan tu .edek tvrdio da je Hrvatska samo Zagorje. Tako da ne čudi ovo što ti pišeš.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 12:36
  • Default avatar - MarinnoDallape

   MarinnoDallape: Walsall, ti si musliman iz Livna, šta te toliko strah da će se Livno pripojit Hrvatskoj? Neće, Livno će uvijek biti gdje je, samo će Livnjaci ponovno biti svoj na svome kad bude u sastavu svoje matične zemlje opet

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 16:02
  • Avatar tocilo

   tocilo: @hercules, koji je tebi k...c sad?Nikog ja nisam prvi počeo prozivat zbog gramatickih greski na portalu,nego ovaj nacista,sta mrzi Hercegovce,samo zato sto su Hrvati.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 19:04
  • Avatar hercules18

   hercules18: ma sry, nisam ni citao ostale komentare samo mi to upalo u oci...

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 19:11
  • Avatar rođo101

   rođo101: halo ljudi ima rođo za vas jedan prijedlog! ajmo mi lijepo da zaratimo da se poubijamo i da jednom onaj ko ostane,ostane bez ikakvi problema da živi u državi kakvu želi i kakvu će voljet. pa mogu li ja vas ...prikaži još! pitat u čemu je problem,ako ja koji sam rođen u bosanskoj posavini i uvijek bio hrvat nemogu biti to i dalje. dok srbin koji je rođen u kninu može da bude srbin i još mu hrvati iz hrvatske odobravaju da bude srbin,a riodio se u hrvatskoj!?????

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 20:09
  • Default avatar - sena2

   sena2: Rodjo 101 u pravu si!Meni ne smeta sto ljudi zele biti ono sto ustvari jesu po nacionalnosti ma gdjegod bili..Ali,meni smeta kada se bilo koji sportski dogadjaj obiljezava nacionalnim izdizanjem i pljuvanjem po drzavi po cijoj se zemlji gazi,u ovom ...prikaži još! slucaju Bosni!Ja sam rodjeni Bosanac,ne Bosnjak,zivim u Hrvatskoj,postujem ustav RH i nikad mi nije palo na pamet da grdim i pljujem drzavu u kojoj zivim!Tako bi trebali i svi Hrvati i Srbi koji zive u B i H,postovati ustav Bosne i Hercegovine(ne Hrvatske i Srbije jer taj ustav ne vrijedi u B i H)...Kome se ne svidja neka ide u maticnu zemlju!Amen

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 22:21
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: rođo101: poubijajte se sami.. nitko vas nije ni zvao.. tam se derite i unačelu urlićite.. mi smo miran i ućen narod

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 22:33
  • Avatar JAX-PHEONIX

   JAX-PHEONIX: Vama Hercegovcima da ti isti komunisti koje pljujete nisu dali hranu kad vam je trebalo danas vas nebi uopće bilo. Ionako ste poznati kao narod bez obraza i morala,o poštenju da ne govorimo. Kao narod nula a pljujete pa ližete. ...prikaži još! To vam je moto! Gurate se u HR kao ono jedan narod a glavni trgovinski partner vam je Srbija. Iz Hrvatske ništa ne kupujete. Licemjerno do bola i VJERODOSTOJNO!

   Odgovori Srijeda, 29.01.2020. u 05:37
  • Avatar rođo101

   rođo101: Prpa nikad nisam ni pile ubio,al takvima kao ti bi bez razmisljanja pucao usred cela. Vi ste glavno sija i mrznje medu narodima

   Odgovori Srijeda, 29.01.2020. u 08:52
  • Avatar zeljkopž

   zeljkopž: Al vidi ti kako je članak o dočeku Hrvatske rukometne reprezentacije u Zagrebu, samo dan nakon što je stavljen nestao, a ovaj o dočeku 4, 5 rukometaša u Hercegvini još uvijek se forsira.

   Odgovori Srijeda, 29.01.2020. u 09:25
  • Avatar danyyyy

   danyyyy: radio 101 to ste pokazali više puta i zato jeste opasni zločinci koje je trebalo davno osuditi, pozatvarati i zabraniti, to ste radili od Bleiburga, Vukovara, Ovčare do Srebrenice, svuda po domovini Hrvatskoj, hitac u potiljak! Zbog toga ste osuđeni ...prikaži još! za genocid! I onda se još svojim zločinima dičite!

   Odgovori Srijeda, 29.01.2020. u 09:27
  • Avatar rođo101

   rođo101: Danyy rodo ne spada u partizansku eskadrilu,al ove sijace mrznje medu hrvatima bi trebalo istrijebit

   Odgovori Srijeda, 29.01.2020. u 09:54
 • Default avatar - marinr
  marinr

  Hrvati iz Hrvatske i Hercegovine su jedan narod. Nekima to smeta, ali je to tako.🇭🇷

  20 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 19:59
 • Avatar HrvatVK_1
  HrvatVK_1

  Pozdrav braći u Mostar! UCV

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:06
 • Default avatar - analiticar50
  analiticar50

  Bravo samo slavite. Najjaci smo u sportu✌️👏

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 19:16
 • Avatar LubenicaLuce
  LubenicaLuce

  Bravo Hercegovci. Dvi su sestre Dalmacija i Hercegovina. 🇭🇷❤️🥈

  6 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 19:14
 • Avatar krupa
  krupa

  Poljubi zemlju po kojoj hodaš!

  11 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 19:35
 • Avatar domacicajezakon
  domacicajezakon

  Haha crveni u zalosti. Bravoo Mostar.

  2 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 19:17
 • Avatar dadoo131
  dadoo131

  Zivjeli Hercegovci!Pozdrav svima iz malog Međimurja!

  1 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:38
 • Default avatar - kovrcavadjevojka
  kovrcavadjevojka

  Bravoo samo jakoo Hercegovci!❤️👏👏💪💪🇭🇷

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:11
 • Default avatar - snjeguljicaXd
  snjeguljicaXd

  Sego,Maric i Musa 💙💙💙

  4 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 19:18
  • Avatar be yourself

   be yourself: Mamić, Bandić i Kutle.

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:57
  • Default avatar - zrinx9

   zrinx9: Blago Zadro, Mate Rimac, Zlatko Dalić, Niko Kovač, Bojan Bogdanović, Ivica Zubac...

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 00:13
  • Default avatar - Gigooo

   Gigooo: Vahid Halilhodžić, Enver Marić, Duško Bajević, Blaž Slišković, Semir Tuce, Sergej Barbarez, Hasan Salihamidžić, Meho Kodro, Džemal Hadžiabdić, Sead Kajtaz,  Nenad Bijedić, Emir Balić, Dražen Dalipagić,

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 01:46
  • Default avatar - zrinx9

   zrinx9: Gigooo naravio si logičku grešku. Ti si nabrojao Hercegovce Bošnjake. Mi nabrajamo Hercegovce Hrvate. Inače imaš i Hercegovaca Srba.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 02:10
 • Avatar Franjo Vollmer
  Franjo Vollmer

  Sada kada se probude sdp kukurikavci i mrzitelji Hrvata i krenu s paljbom na Hercegovinu... Bit će zanimljivi komentari.

  5 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:00
  • Avatar Emmino

   Emmino: Mrzitelji Hrvata 🤣🤣 meni je smjesno kak hercegovci koji zive i rade po Njemackoj su veliki Hrvati.. kakvo preser***, a niti vide Hrvatske

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:07
  • Default avatar - torente2

   torente2: Mrzitelji Hrvata?? A gdje placas porez ljubitelju Hrvata? Iz Hrvatske samo isisavate novac i nista više.

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:31
  • Avatar Franjo Vollmer

   Franjo Vollmer: torente ja porez plaćam u Osijeku, kakve veze sad to ima?

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:37
  • Avatar kopoddrugimjamukopanos

   kopoddrugimjamukopanos: umirili su se otkada su izabrali svoga druga zoku jugovića

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:46
  • Avatar volimpršut

   volimpršut: Zaboli mene za hercegovce,drugo uništavaju ovu državu upravo hercegovci...

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 06:57
 • Default avatar - kovrcavadjevojka
  kovrcavadjevojka

  Vjetree s Dinareee hejj cujes li meee. Imate na RtV Herceg Bosna prijenos uzivo tko zeli neka nadje na You Tubeu.

  1 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:36
 • Avatar Maxkvaternik
  Maxkvaternik

  Vi anti hrvati ste izrazito negativni danas, ajte spavat više, ostavite hrvate, hercegovce da se vesele rukometnom srebru

  3 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:06
 • Default avatar - zeljka617
  zeljka617

  Bravo decki samo slavite najbolji ste.

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:29
 • Default avatar - Skaljar
  Skaljar

  Bravo Hercegovina srce ponosno !! Na doceku vise ljudi u Mostaru nego u ZG....Snazna poruka odaslana !

  5 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:57
 • Default avatar - Nije Bitno
  Nije Bitno

  Zar je bitno ko je odakle? Cemu podjele? Zar netko manje ili vise voli nasu Hrvatsku? Ima i losih i dobrih strana ali ako nas ista treba krasiti onda je to zajednistvo, nazalost citam komentare i samo vidim podjelu barem ...prikaži još! u sportu ne mjesajte politiku... budimo sretni sto smo osvojili srebro i budimo podrska jedni drugima jer da nije bilo tog zajednistva danas i ne bi bilo ni Hrvatske :)

  1 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:01
  • Avatar J. K.

   J. K.: naravno da je bitno. nije bitno tko sto i koliko voli, bitno je koliki je tko parazit, a ercegovci i ercegovna su ogorman parazit na nasim ledima.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 08:43
 • Default avatar - biberrr
  biberrr

  Bravo za naše navijače,najluđi smo! Treba dečkima zahvaliti na srebru i dati morala da nam donesu olimpijsko zlato! Olimpijada je Olimpijada!

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:14
 • Avatar Orao je sletio
  Orao je sletio

  kandelaber21 i bundessnadriguša u deliriju prolupanosti -- Neopisivo !!

  1 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:50
 • Avatar jerhrvatskazna
  jerhrvatskazna

  Samoo je ljubav tajna dvaju svjetova evo bas pjeva na doceku. 🇭🇷🇭🇷💙

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:42
 • Avatar zgpurger2
  zgpurger2

  Tooooo! Pozdrav srebrnim Hercegovcimaa i Segi💙👏👏🥈

  1 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:39
  • Avatar crime investigation

   crime investigation: Curo, čestitam repki BIH na medalji, mi Hrvati vam nismo ni do koljena....i u tenisu ste najjači💪💪....jel i kraljica tamo.....valjda je i ona dobila dvojno

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:49
 • Avatar Prvi Milojka
  Prvi Milojka

  Bosna je (nažalost) instant država koja je sklepana na ovakav način jer svjetski pokrovitelji nisu znali što bi sa njom. Bosna je država koju većina stanovništva (Hrvati i Srbi) ne priznaje i ne želi živjeti u njoj. Bosna je država ...prikaži još! koja ne funkcionira u niti jednom segmentu i kao takva je osuđena na propast. Jako podsječa na YU 90 tih. Bilo bi dobro da svjetski moćnici ne ponove grešku kao sa Yu. E sad, najveći problem Bosne je izmješanost zbog koje ju je praktički nemoguće pravedno podijeliti a da se ne priznaju zločini i protjerivanja.... Ono što Hrvatska triba je gledati svoj interes i interes svog naroda u Bosni, a ne interes nekakve Bosne koju većina njenog stanovništva ne priznaje i koja je utopija, što će vrime pokazati.

  3 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:39
  • Avatar proko

   proko: Mnogi probali pa se usrali. A za početak pročitaj istoriju (historiju) pa da se naučiš o instant državi u kojoj živiš.

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:02
  • Avatar Prvi Milojka

   Prvi Milojka: Bez ljutnje proko, samo činjenice, pa ti sad reci što od ovog što sam napisao nije točno.

   Odgovori Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:06
  • Avatar Ro.bin.ho

   Ro.bin.ho: Sta se onda istocna obala smatraju sebe turcima?

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 01:01
 • Avatar Mostarzapad
  Mostarzapad

  Evo ludnica u gradu u kaficima se slusa thomson,mate bulic,i ja cu kasnije malo do golden cubea gde ce doci rukometasi.Zivila Hrvatska,zivio Hdz ,neka pati koga smeta Bog i Hrvati

  4 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:01
 • Default avatar - kovrcavadjevojka
  kovrcavadjevojka

  Marinooo Mariic koliko je sladak ❤️❤️😍😂✌️🇭🇷

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:45
 • Avatar Coksakras
  Coksakras

  Bravooo! Zasluzili su jos 100 doceka! Ajmoo pjevajte🇭🇷🇭🇷

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:52
 • Avatar krauss
  krauss

  Lino da je iz Ljubuskog bili bi sad zlatni...

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:51
 • Avatar FakeGucci
  FakeGucci

  Pojedoše se ovi "hrvati" koji toliko preziru Hrvate iz BiH. Jedite se jedite, pojest će vas što šta uskoro :D

  Utorak, 28.01.2020. u 08:13
 • Avatar ZORBA_1
  ZORBA_1

  Mostar je Mostar, pametnom dosta🤗

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:53
 • Default avatar - jack keary
  jack keary

  A što ćeš kad samo Hercegovci igraju rukomet, Zagorci se drže čaše, Slavonci su u Irskoj, dalmatinci i Istrijani rentaju zimmer frei i to ti je to

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:42
 • Avatar LubenicaLuce
  LubenicaLuce

  Prelijepoo! Bravoo. Samo pjevajte uz vas smoo🇭🇷🇭🇷❤️

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:37
 • Default avatar - verdax
  verdax

  Komšićevci na aparatima.

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:05
 • Avatar centaršut
  centaršut

  čestitke ercegovini na 2. mjestu

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:52
 • Default avatar - Pero Leko
  Pero Leko

  Zaboravili ste najboljeg SLAVONCA U EVROPI al svaka cast hercegovci su stvarno talentirani za sport

  5 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:04
 • Default avatar - pinky0
  pinky0

  Gleda se docek rukometas na RT_HB i na HRT1 General 😀😀

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 21:21
 • Avatar x00x
  x00x

  10000 ljudi nije na radnom mjestu usred radnog dana hahaah

  4 Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:01
 • Avatar nori 🖖
  nori 🖖

  Jeli Šego došao ili nije ?

  1 Utorak, 28.01.2020. u 08:13
  • Avatar DominikLivakovic1

   DominikLivakovic1: Ni Šego ni Hrstić kao u gore napisanom članku. Mandić, Karačić, Šarac i Marić su bili, i moram reći Marić je takva legenda od čovjeka, poslikao se s pola Mostara tu večer.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 11:13
 • Avatar Modus
  Modus

  i tamo neradnici u ponedjeljak kad normalan svijet radi... ccc

  Utorak, 28.01.2020. u 00:29
 • Avatar torcidabaškavoda
  torcidabaškavoda

  Ljudi nemojte mišat naciju i državljanstvo!!!!!

  1 Utorak, 28.01.2020. u 00:09
  • Default avatar - zrinx9

   zrinx9: Ma vidiš da ih dosta ne razlikuje ta dva pojma. Svi smo mi Hrvati i trebamo biti složni i ponosni.

   Odgovori Utorak, 28.01.2020. u 00:27
 • Avatar Sistinas
  Sistinas

  Uočio debele usne- Miro Bulj calling 😝

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:35
 • Default avatar - 1307
  1307

  Osvojili bi k u.. C da nije ovih iz druge države

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 20:38
 • Avatar Marko Vrdoljak
  Marko Vrdoljak

  Dajte ljudi pa budite ljudi kad iznosite svoje komentare neka to bude pod punim imenom i prezimenom... ovo sakrivanje iza "nicka" je symo dokaz koliko ste jadni i nepismeni:)

  Utorak, 28.01.2020. u 07:54
 • Avatar hadučko srce
  hadučko srce

  Obilan članak.Bravo 24sata! Bravo Mostar‼️

  Utorak, 28.01.2020. u 06:54
 • Default avatar - Deleted user
  Deleted user

  bosanci slave

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:33
 • Default avatar - jabukaRi
  jabukaRi

  Bosna osvojila srebro??

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:00
 • Default avatar - kandelaber21
  kandelaber21

  I Gradisce je Hrvatska????? HAHAHAHA

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 22:52
 • Default avatar - nuša
  nuša

  Bravo!

  Ponedjeljak, 27.01.2020. u 23:39
 • Avatar Ro.bin.ho
  Ro.bin.ho

  Vidi sta se javljaju prefarbani s*****ci, koji zive u hrvatskoj i jos mise da je to sve Velika s***

  Utorak, 28.01.2020. u 00:58
 • Avatar mario164
  mario164

  Više ljudi u Mostaru nego u ZG. Sramota za Zagreb, svaka čast Mostaru. Pa neka netko nešto kaže protiv Hercegovaca!

  Utorak, 28.01.2020. u 07:58
 • Default avatar - izzypop
  izzypop

  Neka vide da nas ima

  Utorak, 28.01.2020. u 07:25
 • Avatar x00x
  x00x

  hahah hrvatsko srebro ponos hercegovine... mora da su jos ponosniji na spanjolsko zlato haha

  Utorak, 28.01.2020. u 15:13

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message