Sport

Komentari 40

I Rusi na rivi! U Split ih stiglo 500: 'Bit će remi. Vi možete u Katar preko play-offa, a mi ne'

I Rusi na rivi! U Split ih stiglo 500: 'Bit će remi. Vi možete u Katar preko play-offa, a mi ne'

Splitske ulice preplavile su 'kockice', ali iz Moskve, St. Peterburga, Samare... potegnuli su i ruski navijači koji ne vjeruju da njihova reprezentacija ima šanse plasirati se u Katar

Atmosfera u Splitu uoči odlučujuće kvalifikacijske utakmice s Rusijom je i vatrena, na Rivi su se tijekom subotnje večeri skupljali navijači, iz barova je odjekivala pjesma..., a hrvatskim navijačima pridružilo se i oko 500 Rusa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ruski navijači

Samo pobjeda bi Hrvatskoj osigurala direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Na Poljudu će 'vatrene' bodriti više od 30.000 navijača, a neki od ruskih navijača koji su iz Samare, St. Peterburga, Moskve i ostalih gradova u Rusiji stigli jučer u Zagreb, a danas u Split rekli su: 

- Volimo Karpina jer smo navijači Spartaka. A sutra će biti 0-0. Znate, Hrvatska može otići u Katar kroz playoff, a Rusija ne može, vi imate iskustva u takvim utakmicama - rekao je jedan od ruskih navijača pa nam se pohvalio snimkama Luke Modrića kojeg Rusi nose u džepu i kako spava. Naravno, kartonskog Modrića, kojeg su pokupili putem...

U slučaju sutrašnjeg remija, Rusija će biti prva u skupini te će osigurati direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. 

POGLEDAJTE NAVIJAČKU PJESMU: CRVENO BIJELO PLAVA

Najčitaniji članci