Obavijesti

Sport

Komentari 8

Ibanez: Djevojka uči mene hrvatski, a ja učim Cufrea

Ibanez: Djevojka uči mene hrvatski, a ja učim Cufrea
1

Argentinac Luis Ibanez zadnjih nekoliko utakmica u Dinamu igra sjajno, hvali ga trener Kruno Jurčić i suigrači, hvale ga navijači. Ima i novu 'funkciju'

VIDEO

Dinamo u Kostreni nije odigrao ništa spektakularno, bila je to vožnja u drugoj brzini. Barem za većinu. Jedini koji je 'prešaltao' u višu bio je Luis Ibanez, Argentinac koji igra u sjajnoj formi.
- U formi sam, ali čekajte još malo, tada ću dohvatiti maksimum . Često pričam s trenerom i lakše se prilagođavam njegovim zahtjevima. Nije mi važno na kojoj poziciji igram, samo da sam u prvih 11. Ako treba stat ću na gol - priča Luis Ibanez, dodavši da u Dinamu želi ostati što duže.
Do kraja polusezone ostalo je još pet utakmica, od čega dvije europske, protiv Anderlechta i Temišvara.
- Nema tu mudrovanja. Moramo pobijediti u obje i pokušati izboriti prolaz. I Anderlecht i onaj drugi klub moraju pasti - rekao je Lucho. Nakon Etta i Chaga, još bi jedan Dinamov stranac mogao pred oltar s Hrvaticom.
- Ha, ha. Je, u vezi sam. Stvarno sam zaljubljen. Cura je domaća i svaki dan me uči hrvatski. Ona uči mene, a ja potom Cufrea i Calella - kaže Ibanez, koji hrvatski priča jako dobro. Prve riječi koje je naučio po dolasku su Dobar dan, dobro veče, jako lijepa, koliko je sati, uz neizostavnu pi... materinu. Roditelji su mu rastavljeni, a u Zagreb mu je doputovao otac.
- Od velike je pomoći - kaže Lucho kroz smijeh, dodavši da ne zna koristiti glačalo pa mu u peglanju košulja 'uleti' otac.
Kaže da ne izlazi često, a kao i ostalih 40 milijuna Argentinaca odbrojava dane do početka Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.
- Nije Maradona uopće loš trener, naš je problem što imamo previše igrača koji misle da su najbolji. Messi, Tevez, Aguero misle da je dosta pojaviti se na terenu i svi će se preplašiti. Moraju početi igrati onako kako znaju. Riquelme nam užasno nedostaje, joj kad bi on igrao, siguran sam da bi igrali finale. Samo što on ne želi igrati, posvađao se s Maradonom. Žao mi je što niti jedan, niti drugi ne žele popustiti  - zaključio je simpatični i na travnjaku nevjerojatno borbeni Argentinac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara