Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Ibra je jedan od najboljih u povijesti, a ja sam se vratio'

'Ibra je jedan od najboljih u povijesti, a ja sam se vratio'

Imao sam nesreću u prva tri-četiri mjeseca ovdje jer sam se odmah ozlijedio pa sam se zarazio koronavirusom. Sad sam se vratio i bit ću još i bolji, rekao je Rebić...

VIDEO

Budi se zvijer iz Vinjana Donjih. Nakon ne baš bajnog jesenskog dijela sezone u kojem je propustio nekoliko utakmica zbog ozljede, Ante Rebić (27) konačno igra na vrhunskoj razini.

Pokretanje videa...

Papučari 01:09

Kod njega su volja i želja neupitni, ali jednostavno ga nije išlo. Grizao je po svojoj lijevoj strani, ali gol ga nije htio. Prošle godine u ovo vrijeme Ante je doživio preporod u Milanu, a to mu se ponovilo i sada.

Nakon gola u pobjedi nad Bolognom (2-1) u prošlom kolu, hrvatski reprezentativac je oduševio u pobjedi protiv Crotonea (4-0) kada je zabio dva gola u 69 sekundi. Prvi je zabio u 69. minuti nakon ubačaja Hakana Calhanoglua iz kornera, a samo minutu kasnije 'rossoneri' su odjurili u novi napad, ubačaj je došao s desne strane, a Rebić je zabio nogom iz okreta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi Rebićev gol možete pogledati OVDJE, a drugi OVDJE.

I konačno. Reći će navijači Milana i trener Stefano Pioli jer ga čekaju cijelu sezonu. Kada god bi izgledalo da se vraća u formu, nešto bi ga izbacilo s terena. Bio je prvo ozlijeđen pa je propustio nekoliko utakmica zbog korona virusa. Do kraja siječnja zabio je samo gol u 16 utakmica, ali Anti je sada napokon krenulo.

Serie A - AC Milan v Crotone

- Sretan sam zbog dva gola koja sam postigao. Prošla utakmica protiv Crotonea nije završila najbolje za mene (ozljeda), ali ovaj put je bilo sjajno. Imao sam nesreću u prva tri-četiri mjeseca ovdje jer sam se odmah ozlijedio pa sam se zarazio koronavirusom. Sad sam se vratio i bit ću još i bolji - rekao je Rebić koji uživa igrati sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Serie A - AC Milan v Crotone

- On je veliki profesionalac. Jedan od najboljih igrača u povijesti. On je pravi primjer svima nam - kazao je hrvatski reprezentativac.

Na krilima Ibre i Ante, Milan je opet skočio na prvu poziciju, a ako njih dvojica nastave ovako trpati, snovi o naslovu bi nakon 10 godina čekanja napokon mogli postati java za navijače Milana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub