Obavijesti

Sport

Komentari 3

Icardi: Ma kakva su to s*anja? Wanda je menadžerica i točka!

Icardi: Ma kakva su to s*anja? Wanda je menadžerica i točka!
1

Želim još jednom razjasniti: onime što smo Wanda i ja zajedno postigli sam jako, ali - jako zadovoljan. I zato: upravo će moja supruga zastupati moje tj. naše interese do kraja moje karijere, rekao je Icardi

VIDEO

Goleme zemlje kao Engleska i Njemačka ili Austrija nemaju sportske dnevne novine nego 'tek' jake sportske rubrike. Talijani, Španjolci i Portugalci se guše u sportskim dnevnicima, a uz španjolsku Marcu, talijanska Gazzetta dello Sport vjerojatno je najpoznatiji i najugledniji svjetski sportski dnevni list.

'Inter neće pregovarati s Wandom'

Naravno, u hiper-produkciji vijesti kroz print-izdanja, portale i društvene mreže jednog medija, dan za danom 365 dana u godini, nemoguće je ne kiksati, gotovo pa na dnevnoj bazi. Gazzetta je tako u današnjem izdanju izašla s neupitnim konstatacijama na temu 'sapunice' Mauro i Wanda Icardi tj. hoće li argentinski napadač u Real:

"Novi direktor Marotta donio je novu klupsku politiku. Menadžeri(ce) su usputni partneri čija je važnost limitirana. Icardi je za kašnjenje na trening dobio 100.000 eura sankcije. Vjerojatno više kao kaznu za javne istupe njegove supruge/agentice Wande Nare koja u TV-emisijama i stranim novinama diže cijenu svojem suprugu. Klub će zato od Icardija tražiti da kada pregovara s Interom to čini posredstvom nekog drugog, a ne svoje supruge".

'Kava su to s*anja'?

Icardi je Gazzettu dello sport uzeo u ruke, pročitao pa na Twitteru: 'umro' od smijeha i popljuvao novinu koja je referenca planetarnog sportskog novinarstva:

- Otkud im te fraze?! Zar je zaista moguće da novina kao što je Gazzetta piše takva sranja? - napisao je MI9 u svojoj objavi, a onda, ako nekome nije jasno, još dodao:

- Želim još jednom razjasniti: onime što smo Wanda i ja zajedno postigli sam jako, ali jako zadovoljan. I zato, upravo će ona zastupati moje tj. naše interese do kraja moje karijere!

Cijena mu je 100-115 milijuna eura. Realno, nimalo 'stratosferična' s obzirom na iznose koji se troše u modernom nogometu, na broj pogodaka koje je zabio za Nerazzurre (120 golova u 204 utakmice!) te na dob od tek 25 godina.

Marotta s Realom navodno pregovara o kombinaciji 'Icardi za Modrića i 50 milijuna' ili Kroosa i još više love. A sa ovakvim javnim istupima i Wanda i Mauro zapravo si polako printaju - ispisnicu iz Intera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba