Obavijesti

Sport

Komentari 27

Icardi šokirao Milan! Perišić je šepajući morao napustiti igru...

Icardi šokirao Milan! Perišić je šepajući morao napustiti igru...
4

Inter je s minimalnih 1-0 svladao Milan u velikom talijanskom derbiju. Jedini gol zabio je Icardi u sudačkoj nadoknadi nakon velike pogreške Donnarumme. Trojica Vatrenih igrala su od prve minute...

VIDEO

U devetom kolu talijanske Serie A sastali su se Iner i Milan, u čuvenom derbiju 'della Madonnina', a utakmica je igrana na Giuseppe Meazzi. 

>>> VIDEO SAŽETAKA POGLEDAJTE OVDJE.

Uvertira u veliki derbi bila je spektakularna kao i uvijek - najvjerniji navijači obaju sastava razvili su velike koreografije, a na djelu tribine koja diše za nerazzurrre dominirala je divovska zmija.

Prvi pokušaj na susretu vidjeli smo u 4. minuti kada je iz daljine relativno neprecizno tukao Suso. Novu prijetnju iz daljine pet minuta kasnije uputio je Calhanoglu.

U 12. minuti Mauro Icardi zatresao je mrežu pospremivši ubacivanje Marcela Brozovića, no sudac je pogodak opravdano poništio zbog zaleđa kojeg je uzrokovao Vecino prenijevši ubacivanje hrvatskog reprezentativca.

Minutu kasnije Politano je lijepo prošao po boku, no njegov pokušaj je blokiran te su nerazzurri dobili samo ubacivanje iz kuta.

Tajna operacija u Realu: Luka plus 40 mil. eura za Icardija?!
Tajna operacija u Realu: Luka plus 40 mil. eura za Icardija?!

Raspoloženi Suso u 17. minuti namjestio je priliku za Kessieja koji iz dobre pozicije tuče visoko preko vrata. Tradicionalne tenzije koje sa sobom nosi ovaj derbi podignule su se kada je Lucas Biglia oštro startao na Radju Nainggolana.

Belgijski veznjak pretrpio je ozljedu lijevog gležnja te je nekoliko minuta kasnije morao biti zamijenjen pa će stoga biti upitan za okršaj u Ligi prvaka protiv Barcelone.

U 22. minuti crno-plavi su zaprijetili preko hrvatske kombinacije - Vrsaljko je ubacio za Perišića , no Donnarumma fantastičnom intervencijom zaustavlja opasan pokušaj glavom.

Inter je nastavio pritiskati te je u 34. minuti došao jako blizu pogotka. Nakon gužve poslije ubacivanja iz kuta najbolje se snašao De Vrij pogodivši vratnicu. U istoj akciji Donnarumma je morao ponovno intervenirati nakon opasnog udarca iz daljine.

'Potjerali su me! Čim je došao Ronaldo, ja sam morao otići'
'Potjerali su me! Čim je došao Ronaldo, ja sam morao otići'

Novi nalet nominalnih domaćina zbio se nekoliko minuta kasnije kada je Icardi malo zakasnio na dobro ubacivanje. Nekoliko trenutaka kasnije pokušaj Politana iz daljine preletio je preko okvira.

Argentinski napadač izašao je pred vrata rossonera u 40. minuti, međutim njegov pokušaj je blokiran.

Minutu kasnije mrežu su zatresli i rossoneri, no i njihov je pogodak poništen! Nakon ubacivanja iz slobodnjaka sa strane Musacchio , no sudac zbog zaleđa opravdano poništava i ovaj pogodak.

Novu veliku šansu imao je Vecino u 43. minuti, ali njegov udarac nakon sjajne lopte Perišića odlazi nebu pod oblake.

Nakon četiri minute nadoknade završilo je prvo poluvrijeme koje je ponudilo dobar i sadržajan nogomet, čak su se tresle i mreže, međutim rezultat na semaforu i dalje je bio na nuli.

Na samom startu drugog dijela aktivan je bio Ivan Perišić - u razmaku od nekoliko minuta imao je dva dobra pokušaja s lijeve strane, no rezultat svega je samo ubačaj iz kuta.

Prvu pravu situaciju u nastavku vidjeli smo u 58. minuti kada je Politano iz dobre situacije u šesnaestercu nakon ubacivanja s boka tukao malo pored stative.

Bomba na Maksimiru! Milanski Inter želi Dinamovog Šunjića?!
Bomba na Maksimiru! Milanski Inter želi Dinamovog Šunjića?!

Raspoloženi Perišić pokušao je zaprijetiti i u 65. minuti, međutim njegov volej prolazi pored Donnarumminih vrata.

Drugi dio nije bio toliko sadržajan kao prvih 45 minuta - obje momčadi izašle su opreznije u težnji da iz ogleda ponesu barem jedan bod.

Dvadeset minuta prije kraja sve ljubitelje nogometa u Hrvatskoj oblio je hladan znoj. Najbolji igrač nerrazzurra u nastavku Ivan Perišić napustio je igru šepajući!

U nedostatku ozbiljnijih prilika treba spomenuti pokušaj Valera u 78 minuti koji je otišao visoko preko Milanovih vrata. Deset minuta prije kraja u odličnoj se situaciji našao Suso, ali njegov udarac lak je plijen za besposlenog Handanovića.

Slovenski vratar pokazao je malu nesigurnost i u 88. minuti nakon ubačaja sa strane.

I onda, kad su svi već bili spremni na podjelu bodova - Inter je odnio sva tri! Igrala se druga minuta sudačke nadoknade kada je ubačaj Vecina loše procijenio Donnarumma

Pogrešku vratara rossonera objeručke je prihvatio Mauro Icardi koji preciznu loptu šalje u nebranjenu mrežu za veliko slavlje nerazzura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe