Obavijesti

Sport

Komentari 21

Idemo po taj Davis Cup, dečki! Evo gdje gledati spektakl finala

Idemo po taj Davis Cup, dečki! Evo gdje gledati spektakl finala

Hrvatska u finalu Davis Cupa igra s reprezentacijom Rusije, koja je lako riješila Nijemce. Rusi su veliki favorit, no finale je finale i sve je moguće. Vjerujemo i nadamo se da će naši dečki podići 'salataru'

VIDEO

Osvojili smo ga 2005. i 2018. godine, bili smo srebrni 2016., a sada će hrvatska teniska reprezentacija u svojem četvrtom finalu Davis Cupa moći ispisati povijest i po treći puta osvojiti prestižno momčadsko natjecanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Davis Cup VIDEO

U senzacionalnom polufinalu pala je reprezentacija Srbije predvođena najboljim tenisačem svijeta Novakom Đokovićem. Velik dio posla odradio je apsolutni junak ovog Davis Cupa Borna Gojo, koji je pobjedom nad Dušanom Lajovićem stigao do svoje treće na turniru. Heroj iz sjene, neopjevani junak pokupio je slijedom svega zaslužene lovorike jer su ukupnu pobjedu 2-1 i plasman u finale kasnije odradili i opravdali status favorita najbolji teniski par svijeta Mate Pavić i Nikola Mektić.

Davis Cup Semi-Finals - Serbia v Croatia

Čudesan hrvatski par, koji piše nevjerojatnu priču posljednje vrijeme sada će naslovu u Wimbledonu i zlatnoj medalji s Olimpijskih igara (uz osvojen Australian Open 2018. te US Open 2020.) pokušati nadodati i zlato s drugog Davis cupa u novom formatu nakon što smo upravo mi osvojili posljednji u prijašnjem.

Protivnici će nam biti teniska reprezentacija Rusije predvođena Danilom Medvjedevom i Andrejem Rubljovim, koji su pomeli svoje njemačke protivnike u polufinalu pa parovi uopće nisu niti morali izlaziti na teren.

Davis Cup Semi Finals

Zadatak neće biti nimalo lagan, ali ako je nekada pravi trenutak - onda je to sada! Gojo igra u životnoj formi, Marin Čilić može pobijediti bilo koga kada ima dobar dan, a svi znamo koliko daje od sebe za reprezentaciju čak i kada nije u pravom ritmu, dok o Mati Paviću i Nikoli Mektiću ne treba trošiti previše riječi.

Hrvatska će imati priliku stići do trećeg naslova na Davis Cupu iako nam kladionice nisu naklonjene. Uvjerene su da je Rusija veliki favorit pa je tako na pobjedu Rusa koeficijent iznimno malih 1,25 dok je na slavlje hrvatskih reprezentativaca visokih 3,50.

Madrid: Slavlje nakon ulaska Hrvatske u finale Davisova kupa

Ruski izbornik vjerojatno neće mijenjati pobjedničku formulu tako da u prvom meču protiv Borne Goje možemo očekivati Rubljova, dok će na drugog tenisača svijeta Medvjedeva - Marin Čilić. Finale u Madridu počinje u 16 sati, a sve mečeve moći ćete pratiti na prvom kanalu Sport Kluba (SK1) i HTV 2.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao