Sport

Komentari 9

'Idemo se što prije vratiti, već smo jednom prešli ovakav put'

'Idemo se što prije vratiti, već smo jednom prešli ovakav put'

Nema nam druge nego se pomiriti s tom odlukom i nastojati se što bolje pripremiti za natjecanje, te se nadati da ćemo se što prije vratiti, rekao je prvi čovjek RNK Splita, Slaven Žužul

Takav je život, tako su se ovoga puta karte podijelile. Već smo se jednom dizali iz Četvrte lige do Europe, pa ćemo valjda opet uspjeti - kazao je Slaven Žužul nakon što je Vijeće sportske arbitraže HOO-a odbilo zahtjev njegovoga RNK Splita kao neosnovan, te potvrdilo odluku Hrvatskog nogometnog saveza o neizdavanju licence, te posljedično tome izbacivanju u Treću ligu. 

Vijeće sportske arbitraže odbilo je zahtjev RNK Split kao neosnovan te potvrdilo odluku Hrvatskog nogometnog saveza. Još jednom se pokazalo da je postupak licenciranja klubova sukladan propisima i neovisan – stoji u priopćenju HNS-a, s čim se na koncu pomirio i prvi čovjek Splita Slaven Žužul.

- Nema nam druge nego se pomiriti s tom odlukom i nastojati se što bolje pripremiti za natjecanje, te se nadati da ćemo se što prije vratiti. Nemamo se namjeru zadržavati u Trećoj ligi, nego se što prije vratiti tamo gdje nam je i mjesto – kaže Žužul i dodaje: 

- Uložili smo žalbu iako nismo imali previše izgleda za uspjeh. Ali ljudski se nadati, ja bih prvi sebi predbacivao da nisam sve pokušao. Ništa, idemo se okrenuti budućnosti, pokušati složiti što bolju i konkurentniju momčadi, te se pokušati što prije vratiti. Već jednom smo uspjeli iz Četvrte lige u četiri sezone stići do Europe, zašto ne bi uspjeli još jednom?