Sport

Komentari 3

Idu nove tužbe za smrt Kobeja Bryanta, obitelji su uz Vanessu

Idu nove tužbe za smrt Kobeja Bryanta, obitelji su uz Vanessu

Tragedija se dogodila 26. siječnja u mjestu Calabasas. Poginuli su Kobe Bryant, njegova 13-godišnja kćer Gianna i još šestoro putnika. Helikopter je poletio unatoč iznimno nepovoljnim uvjetima

Obitelji četvero od osam putnika koji su poginuli u padu helikoptera zajedno s Kobejem Bryantom i njegovom kćerkom Giannom pridružili su se Kobejevoj supruzi Vanessi u tužbi protiv kompanije u čijem je vlasništvu bio helikopter i u kojoj je bio zaposlen pilot.

POGLEDAJTE VIDEO: KOBE BRYANT

Tužbe protiv Island Express Helicopters Inc. i Island Express Holding Corp podnesene su elektronski Višem sudu u Los Angelesu. Vanessa Bryant u svojoj je tužbi navela i pokojnog pilota kao jednog od optuženih.

Bryantova supruga tvrdi kako je Ara Zobayan postupao nemarno odlučivši letjeti u nedopustivo lošim uvjetima tj. po magli.

Jednu od novih tužbi podigla su djeca pokojnog bejzbolskog trenera Johna Altobellija, a jednu suprug i troje djece Christine Mauser koja je pomagala Kobeju u treniranju mlade ženske košarkaške ekipe za koju je igrala i Gianna.

Tragedija se dogodila 26. siječnja u mjestu Calabasas, sjeverozapadno od Los Angelesa, a Kobe, Gianna i ostali helikopterom su išli na košarkaški turnir. Helikopter se srušio vrlo brzo po izlasku iz gustih oblaka koje je uzrokovala magla.

Kobe Bryant jedan je od najvećih košarkaša u povijesti. Poginuo je u 42. godini života, a kćer Gianna imala je samo 13 godina.

Najčitaniji članci