Obavijesti

Sport

Komentari 38

'Danska još nije pokazala svu svoju snagu, ali - nismo ni mi'

'Danska još nije pokazala svu svoju snagu, ali - nismo ni mi'
1

Optimist sam, ali moramo biti jako oprezni u ovoj utakmici. Danska će biti naš najopasniji protivnik dosad u Rusiji, radi se o momčadi koja je strašno dobro organizirana, piše Igor Pamić

VIDEO

Zasad je sve bilo sjajno i došli smo do te utakmice nakon koje nema popravka. Bit će jako teško, moramo biti jako oprezni protiv Danske. Mislim da će nam oni biti teži protivnik i od Argentinaca.

Bez obzira na rejting Argentine, Danci u ovom trenutku izgledaju kao puno bolja momčad. Oni su organizirani, čvrsti, jako im je teško stvoriti priliku. Optimist sam zbog toga što mi imamo dvije sjajne stvari na ovom prvenstvu. Prva je obrana koja nam daje sigurnost, druga je vezna linija, koja pokazuje mirnoću.

Mislim da bi bilo pametnije igrati s trojicom klasičnih veznjaka, baš kao što je to bio slučaj protiv Argentine. Uz Modrića i Rakitića će biti Badelj ili Brozović. Ako se izbornik Zlatko Dalić odluči na kontrolu utakmice kroz posjed, onda je sigurno Milan Badelj bolji izbor. Ako pak se odlučimo igrati na drugačiji način, više na kontru ili polukontru, onda nam je bolji izbor Marcelo Brozović.

Protiv Argentine i protiv Nigerije smo imali veliku prednost u prekidu. Protiv Islanda to nije bio slučaj, mučili smo se u prekidu, a sigurno ni protiv Danaca nećemo imati prednost u prekidima. Stoga i u prekidu moramo biti ozbiljni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mišljenja sam kako Danska još nije pokazala svu svoju snagu, ali sam uvjeren kako je nismo pokazali niti mi. Kod njih još ima rezerve, a rezerve ima i kod nas. Oni ipak nemaju takav "vic" u igri kao mi. Nema sumnje kako smo mi ipak kvalitetnija momčad u ovom trenutku, ali to trebamo pokazati na terenu.

Važnu će ulogu u ovoj utakmici imati Ante Rebić, Ivan Perišić i Mario Mandžukić. Njih trojica bi mogli napraviti pritisak na obranu Danaca. To bi bilo strahovito važno. Od Luke Modrića i Ivana Rakitića očekujem da ponovno pokažu svoju klasu. Njih dvojica su igrači koji jednom loptom mogu riješiti utakmicu.

Danci su bili u teškoj skupini, a igraju sjajno u posljednje dvije godine. Primaju malo golova, baš su neugodni. Danska je dosad najopasniji protivnik za Hrvatsku u Rusiji. No, Dalić je zasad sa svojom momčadi napravio strašan posao i vjerujem da ćemo proći u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske