Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
92 komentara

Igor Štimac: Istra je Mamićeva prćija, ne znam što je Pamiću

Dinamo mu kupi igrača, dobije novac za preživljavanje pa mu tog igrača vrati za desetak dana. Ne znam o čemu Pamić priča, rekao je Igor Štimac za Večernji list

Duško Marušić/PIXSELL
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
92 komentara

Nastavlja se sukob na relaciji Pamić-Štimac. Treneri Istre i Splita "zakačili" su se nakon utakmice u Puli (0-0). Tada je Igor Pamić, na Štimčevu opasku da je Istra igrala na bod, rekao da je Zadar u proljetnom dijelu prvenstva 10 bodova osvojio na sudačkim pogreškama, na što se Štimac demonstrativno pokupio s "presice".

[video: 1073633 / ]

- Pamić zaboravlja da je Zadar izbacio iz lige s tri neregularna gola. Sad priča o nekakvim dvojbenim situacijama... Nisam očekivao da će tako nastupiti, naravno da sam otišao s tiskovne konferencije - rekao je Igor Štimac za Večernji list i dodao:

- Žao mi je Pamića, ali ne znam o čemu on priča. Pa Istra je Mamićeva prćija. Dinamo mu kupi igrača, dobije novac za preživljavanje pa mu tog igrača vrati za desetak dana. Mi nismo licemjeri, sami stvaramo igrače - dodao je trener Zadra i prebacio lopticu na Pamićevu stranu.

Youtube
Naši partneri pišu
Message