Obavijesti

Sport

Komentari 7

Mamić: Igra nije bila uvjerljiva! Stipić: Ovo nas boli kao korona

Mamić: Igra nije bila uvjerljiva! Stipić: Ovo nas boli kao korona

Žao mi je jer je Majer dobio treći žuti karton, kao što su golovi, propusti, greške sastavni dio utakmice, tako su i žuti kartoni. On ga je danas dobio i neće ga biti u Rijeci, rekao je Zoran Mamić...

VIDEO

Pakleni ritam četvrtak - nedjelja ipak nije poremetio hrvatskog prvaka koji je protutnjao Koprivnicom i utrpao petardu Slaven Belupu (5-1). Dinamu je ovo deveta pobjeda u HNL-u i sada za Osijekom zaostaje samo bod uz dvije utakmice manje.

Pokretanje videa...

Dinamovci nakon Feyenoorda 04:27

'Modri' su uraganski krenuli i već nakon 15 minuta bilo je 2-0. Oba gola zabio je Mario Gavranović i to na identičan način. 

Majer je ubacio iz kornera, lopta se odbila do Franjića koji je pucao s ruba kaznenog prostora, a lopta se u velikom luku odbila do Gavranovića koji je izbjegao zaleđe i zabio za 1-0 u 5. minuti. Samo 10 minuta kasnije bilo je 2-0, a strijelac je ponovo bio švicarski reprezentativac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Koprivnica: NK Slaven Belupo i GNK Dinamo u 14. kolu Prve HNL Lige

Dinamo je ponovo imao korner, lopta se opet odbila do ruba kaznenog prostora do Franjića, koji je ovoga puta nije pucao, već je proigrao Ademija, a ovaj gurnuo loptu do Gavranovića za laganih 2-0. Mario Zebec je nakon konzultacije s VAR sobom pokazao na centar.

Iako se činilo kako će Dinamo razbiti Belupo već u prvom dijelu, 'modri' su izgubili posjed i prepustili kontrolu Koprivničanima. No Tomislav Stipić i njegovi igrači su bili u potpunosti nemoćni.

- Čestitke momčadi na uvjerljivoj pobjedi. Rezultatski dobro, igrom možda nije uvjerljivo izgledalo. Odlično smo ušli u utakmicu, zabili dva gola, pa izgubili kontrolu, počeli komplicirati. Već u drugom dijelu smo se vratili i iskoristili naše šanse. Nismo im puno dozvolili, zabili su iz naše greške, pogodili su prečku prije našeg posljednjega gola, ostalo smo vrlo dobro kontrolirali - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Koprivnica: NK Slaven Belupo i GNK Dinamo u 14. kolu Prve HNL Lige

U drugom poluvremenu su se za uvjerljivu pobjedu pobrinuli Petković, Hajrović i Ivanušec, a jedini gol za Slaven zabio je Knöll. Osim tog gola, domaćini ni u jednom trenutku nisu ugrozili Dominika Livakovića koji je na kraju ipak primio gol nakon pogreške Dine Perića.

Mamića veseli uvjerljiva pobjeda, ali ne treći žuti karton kojeg je dobio Lovro Majer koji će propustiti susret protiv Rijeke u sljedećem kolu.

Koprivnica: NK Slaven Belupo i GNK Dinamo u 14. kolu Prve HNL Lige

- Ritam je takav već duže vrijeme. što je tu je, moramo se adaptirati i to prihvatiti. Iskoristiti sve dane pred nama za regeneraciju i pripremu za nove utakmice. Žao mi je jer je Majer dobio treći žuti karton, kao što su golovi, propusti, greške sastavni dio utakmice, tako su i žuti kartoni. On ga je danas dobio i neće ga biti u Rijeci.

Mamić je danas rotirao i to očekivano kako bi pripremio momčad za završnicu jesenskog dijela sezone. Europsko proljeće je osigurano, a dinamovcima je preostao još posljednji susret grupne faze protiv CSKA-a iz Moskve. Ako i taj susret odrade na maksimalnom nivou kao i sve do sada u Europskoj ligi, vrlo je izgledno kako će i nakon šest kola 'modra' mreža ostati netaknuta.

- Stipića i ove momke svaki poraz boli pet dana, kao korona - u svom je stilu prokomentirao Slavenov trener Tomislav Stipić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov