Sport

Komentari 15

Igrač Angole glavom luđački udario Gentilea poput Zidanea

Igrač Angole glavom luđački udario Gentilea poput Zidanea

Daljnji sukob spriječili su suci iako Gentile uopće nije imao namjeru obračunati se s igračem Angole. Strasti su se ubrzo smirile nakon što je Paula odvukao suigrač

Nevjerojatan događaj dogodio se na utakmici Italije i Angole na Svjetskom prvenstvu u Kini 16,6 sekundi prije kraja kad je sve već odavno bilo gotovo i kad je Italija vodila 29 razlike.

Leonel Paulo je nakon okršaja s Alessandrom Gentileom, ponajboljim igračem Italije, u maniri Zinedinea Zidanea glavom pogodio Talijana. Zidane je te 2006. godine u finalu SP-a u 118. minuti glavom udario Marca Materazzija, a sve ostalo je povijest.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Daljnji sukob spriječili su suci iako Gentile uopće nije imao namjeru obračunati se s igračem Angole. Strasti su se ubrzo smirile nakon što je Paula odvukao suigrač, a Italija je na koncu slavila s 92-61.

Italija je prva u skupini D ispred Srbije, Angole i Filipina.

Venezuela je u jutarnjem dijelu programa pobijedila Obalu Bjelokosti 87-71, Argentina Nigeriju 94-81, a Tunis je iznenadio Iran 79-67.

 

Najčitaniji članci