Sport

Komentari 0

Igrač Bayerna neće igrati za Kamerun jer je Savez poslao poziv na krivu adresu...

Igrač Bayerna neće igrati za Kamerun jer je Savez poslao poziv na krivu adresu...

Kamerunac Choupo-Moting neće igrati u dresu reprezentacije jer su iz Saveza poziv poslali na krivu adresu pa napadač Bayerna nije imao ni priliku na isti odgovoriti

Kamerunac Choupo-Moting (31) trebao je tijekom pauze od klupskog natjecanja zaigrati za reprezentaciju, ali Savez je poziv poslao na pogrešnu adresu zbog čega napadač Bayerna isti nije zaprimio te se neće pridružiti momčadi za sljedeću utakmicu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Manuel Neuer

Nakon povratka s reprezentativne pauze, Bayern će imati odlučujuću utakmicu s Leipzigom koji im puše za vratom s četiri boda manje. 

Flick će imati dva tjedna kako bi Choupo-Motinga i ostale igrače, koje reprezentacije nisu pozvale, pripremio za nadolazeće utakmice. 


Kamerunski napadač u teoriji je dobio poziv, samo savez nikada nije dobio odgovor jer nikada nije poslana e-pošta, navodi Bild. 

- Kontaktirao me Savez kako bi saznao što se događa, nazvao sam Bayern i rekli su mi da nisu ništa dobili. Čini se da je pozivnica poslana na pogrešnu poštansku adresu. Ako šaljete pozivnice, pošaljite ih na pravu adresu. To je nedostatak profesionalnosti - rekao je otac Erica Maxima za Naja TV.

Ime Choupo-Motinga nije bilo na popisu koji su prije tri dana objavili službeni kanali Kameruna. 

Stoke City v Arsenal - Premier League - The Britannia Stadium

Najčitaniji članci