Sport

Komentari 34

Igrač-navijač oduševio Puljane: Dobio utakmicu i poveo pjesmu

Igrač-navijač oduševio Puljane: Dobio utakmicu i poveo pjesmu

Ivan Zgrablić je ove zime iz Cibalije prešao u Istru 1961. Čim je došla ponuda njegovog kluba, nije dvojio ni sekunde, unatoč tome što plaću neće dobiti prvih nekoliko mjeseci

Istra što više problema ima, sve se jače opire! Promijenili su dvije trećine sastava u odnosu na jesen, prekasno krenuli u pripreme gdje većina igrača igra bez plaće i svejedno nižu odlične rezultate.

Zadnji u nizu je pobjeda nad Slaven Belupom u petak 2-1 na Drosini koja je oduševila uvijek odane Demone. Da postoji simbioza između navijača i igrača pokazao je baš igrač-navijač iz Pule, Ivan Zgrablić.

Poslije utakmice popeo se na ogradu, uzeo megafon i poveo navijanje na oduševljenje svih prisutnih...

VIDEO

Ivan je ove zime iz Cibalije prešao u Istru 1961. Čim je došla ponuda njegovog kluba, nije dvojio ni sekunde, unatoč tome što plaću neće dobiti prvih nekoliko mjeseci.

- Imao sam neke ponude koje su financijski puno bolje, ali dao sam riječ svojim Demonima da ću se vratiti i to ne bih prekršio ni za kakav novac ovoga svijeta - rekao nam je po povratku u klub te dodao:

- Presudila je moja ljubav prema klubu koji je u teškoj situaciji i svjestan sam da plaću neću dobiti idućih mjeseci. Osjetio sam da je moja dužnost da se vratim i dam svoj doprinos spašavanju klub.

Najčitaniji članci