Obavijesti

Sport

Komentari 17

Igrač Werdera osvojio hrpu love na pokeru, nogomet zaboravio

Igrač Werdera osvojio hrpu love na pokeru, nogomet zaboravio
1

Jedva je Max Kruse čekao da završio ova sezona u Werderu kako bi opet mogao sjesti za stol. Iz Njemačke je otputovao u Las Vegas po isteku ugovora s Werderom i čini se da je potpuno zaboravio na nogomet

Bivši njemački reprezentativac Max Kruse (31) naprosto ne može bez pokera. Toliko obožava tu igru da je jedva čekao odmor kako bi mogao zaigrati svoju najdražu igru.

Prije tri godine dok je nastupao za Wolfsburg na nevjerojatan je načion ostao bez 100.000 eura. Kruse je prvo zaradio 75.000 eura na turniru u pokeru, međutim novce je izgubio u taksiju, a potom ga je Wolfsburg kaznio sa 25.000 eura jer je bez dozvole kluba sudjelovao na turniru.

Napadač 'vukova' prije tri godine pobijedio je  na berlinskom turniru World Series of Poker zaradivši 75.000 eura u kešu. Međutim, po povratku kući novac je zaboravio u taksiju. Kada je drugi dan shvatio što je napravio sve je prijavio policiji, međutim niti nakon pet mjeseci njegov novac niti taksist nisu pronađeni. Da za Krusea stvar bude gora kada su u klubu saznali za njegov 'noćni izlet' u Berlin kažnjen je sa 25.000 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lets Go!✌🏻️ #vivaconagua

A post shared by Max Kruse (@max.kruse10) on

Jedva je Kruse čekao da završio ova sezona u Werderu kako bi opet mogao sjesti za stol. Iz Njemačke je otputovao u Las Vegas po isteku ugovora s Werderom i čini se da je potpuno zaboravio na nogomet. Igra poker turnire i rasutra.

Na jednom turniru koji završava u subotu pobjednik će osvojiti 500.000 eura, a Kruse je stigao u završnicu. 

Do sada je na turnirima osvojio oko 120.000 eura što je impresivno za jednog amatera kojem je lopta ipak glavni rekvizit. 

Max Kruse skupio je 14 nastupa i zabio četiri gola za reprezentaciju Njemačke. Za Werder je ove sezone odigrao 36 utakmica zabio 12 golova i još 14 puta asitirao i može birati klub u kojem će nastupati iduće sezone. A do tada samo - poker.