Sport

Komentari 6

Igrača Intera detektiv uhvatio u aferi s izazovnom Talijankom

Igrača Intera detektiv uhvatio u aferi s izazovnom Talijankom

Na fotografiji koja je obasjala naslovnicu talijanskog tabloida Oggija, Politano drži i cigaretu u ruci dok kraj njega hoda atraktivna Talijanka već dobro poznata među nogometašima Serije A...

Ginevra Francesca Sozzi (22), nekadašnja djevojka Juventusovog Paula Dybale, pronašla je novoga dečka, jedini je problem što taj dečko nije bio slobodan, već oženjen.

Naime, supruga Mattea Politana (26), igrača Intera, posumnjala je da ju suprug vara pa je angažirala privatnog detektiva, a tamne sumnje su potvrđene. Detektiv je uhvatio Politana u višemjesečnoj aferi s mladom i atraktivnom Talijankom, a odlučna Silvia Di Vincenzo istog je trena pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Osim toga, na fotografiji koja je obasjala naslovnicu talijanskog tabloida Oggija, Politano drži i cigaretu u ruci što će mu zasigurno stvoriti dodatne probleme u klubu. Nije mu to vjerojatno pretjerano bitno budući da karijeru već ove zime misli nastaviti u Napoliju.

Par se navodno više ne skriva od očiju javnosti, no društvene mreže Ginevre i dalje krase njene golišave fotografije, a ne zajednički trenuci s Interovim nogometašem. Dapače, 'proscrolate' li u neke malo davnije fotografije, pronaći ćete nekoliko muškaraca koji podosta intimno grle i ljube Ginevru. Među njima je i Francesco Battaglia, još jedan tamošnji nogometaš, a na Instagramu još uvijek stoje fotografije iz kreveta u njegovom društvu.

Ginevra je, prema vlastitim riječima, bila i u vezi sa Juventusovom argentinskom zvijezdom Paulom Dybalom (26) te Cagliarijevim Belgijancem indonezijskog podrijetla, Radjom Nainggolanom (31).

 

 

 

Najčitaniji članci