Obavijesti

Sport

Komentari 45

Igrači Juventusa nakon poraza od Atletica partijali sa 60 cura

Igrači Juventusa nakon poraza od Atletica partijali sa 60 cura
1

Fabrizio Corona piše kako je nakon poraza Juventusa 2-0 od Atletico Madrida organizirana zabava u hotelu Majestic u Torinu, a pozvano je 60 djevojaka iz svih dijelova Italije. Od igrača nisu bili samo Bernardeschi i Pjanić

VIDEO

Juventusovi igrači su nakon poraza od Atletico Madrida utjehu potražili u društvu 60 djevojaka u Torinu, objavio je Fabrizio Corona u svom magazinu King.

Corona je kod nas poznat kao bivši suprug Nine Morić koji je proveo nekoliko godina u zatvoru zbog iznuđivanja novca i utaje poreza. Corona tvrdi da za svoje riječi ima dokaze, ali za sada ove glasine, koje bi se mogle pretvoriti u pravi skandal, nisu potvrđene.

Kako prenosi Corriere dello Sport, Corona piše da su na zabavi bili svi igrači Juventusa osim Federica Bernardeschija i Miralema Pjanića. Dakle, i oni koji su oženjeni i zaručeni. Djevojke su pozvane na zabavu u hotel Majestic u Torinu, doputovale su iz svih dijelova Italije, a riječ je o manekenkama, modelima i influencericama.

Partijali svi osim Bernardeschija i Pjanića

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Organizirali su privatnu zabavu i pozvali oko 60 djevojaka, većinom influencerica i manekenki. Za igrače Juventusa je sve organizirala PR agencija Roman. Na zabavi je bila čitava momčad osim Bernardeschija i Pjanića, ne znam što se događalo unutra - piše Corona.

Fabio Corona tvrdi da ima dokaze za sve, fotografije poruka, ali i da će uskoro objaviti video koji potvrđuje njegovu priču. Na ovaj trag su ga navele objave djevojaka na Instagramu. Bilo mu je neobično zašto ih je odjednom toliko stiglo u Torino, pa je pratio trag priče.

Zabava je navodno održana odmah nakon poraza Juventusa u gostima kod Atletico Madrida 2-0 u Ligi prvaka.

Ako se Coronine tvrdnje pokažu točnima, ovo će biti jedan od većih skandala u talijanskom nogometu u posljednje vrijeme.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje