Obavijesti

Sport

Komentari 2

Igrači NEC-a iznenađeni su interesom brojnih novinara

Igrači NEC-a iznenađeni su interesom brojnih novinara
1

Rijetko kad je u Zagrebu gostovala tako simpatična i susretljiva momčad kao nizozemski NEC Nijmegen protiv kojeg Dinamo igra u četvrtak

VIDEO

Ma, naravno, dapače, rekao je veznjak Bas Sibum, pomalo iznenađen "ponudom" da odvoji koju minutu za hrvatske novinare. Interes domaćih medija očito je iznenadio igrače NEC-a, koji nisu očekivali da će već na Plesu morati davati izjave.
- Prekrasno je s NEC-om, tako malim klubom, igrati Kup Uefe. To je velika stvar za nas i jednako ozbiljno shvaćamo nizozemsko prvenstvo i europske utakmice. - rekao je veznjak momčadi koja je upisala dvije prvenstvene pobjede u nizu i trenutno drži šesto mjesto na tablici.
- Moram priznati da ne znam puno o Dinamu, al znam da imaju jednog dobrog napadača koji je prošle godine uništio Ajax - kaže Sibum.
Mandžukić?
- E, da, Mandžukić. Sjajno je igrao tu utakmice, sjećam se - rekao je 25-godišnji Nizozemac.
Egipatski stoper Youssef Al Akchaoui smatra kako je Dinamo vrlo jak.
- Mi se moramo ovdje braniti. Nećemo igrati 'bunker', no prva zadaća nam je sačuvati svoju mrežu - rekao je Youssef kojemu nije bilo previše jasno zašto novinari ''naganjaju'' njega i suigrače.
- Mi smo stvarno u dobroj formi, vjerujemo u sebe, no znamo da su utakmice Kupa Uefe potpuno drukčije od domaćeg prvenstva. Gledali smo Dinamo protiv Šibenika i samo mogu reći da se radi o jako dobroj momčadi. - pun je respekta prema Dinamu El Akchaoui.
U nizozemskoj momčadi s puno (previše) respekta pričaju o Dinamu i čini se da i trener i igrači sa strahopoštovanjem očekuju sutrašnju utakmicu.
- Dinamo je iskusna, jaka momčad koja je pokazala veliki karakter vrativši se u Šibeniku nakon dva gola zaostatka. Najbolji igrači su Sammir i Balaban, no ima tu još vrhunskih igrača. - rekao je trener NEC-a Mario Been.
- Igranje u Europi velika je stvar za naš mali klub, no stvarno smo u dobroj formi, a momčad je puna samopouzdanja. Dinamo ima odličnu obranu, jaki su i prema naprijed i, realno, morat ćemo imati jako dobru večer da ostvarimo dobar rezultat u Maksimiru. Dinamo će protiv nas pokazati potpuno drugo lice u odnosu na Šibenik - rekao je ''mister Been''.
Veselu družinu upotpunili su i navijači, kojih će na Maksimiru biti dvjestotinjak. Prva skupina stigla je čarterom s momčadi, a klub je za sve prsitalice NEC-a večeras organizirao druženje u Bogovićevoj ulici u popularnom Bulldog pubu.
- To je praksa ove sezone, jer je klubu stalo da putujemo s njima i to je odlična stvar. U Bukureštu (protiv Dinama op.a.) smo imali puno problema s domaćim navijačima, no nadam se da u Zagrebu to neće biti slučaj. Oduševljeni smo da možemo putovati po Europi s našim klubom. Mi smo se u Zagreb došli dobro zabaviti i bodriti našu momčad. Bit će strašno teško jer momčad Dinama ima puno europskog iskustva - rekao je jedan od navijača koji se odlično snašao pred televizijskim kamerama i objektivima fotoreportera. On i društvo čak su i zapjevali pokoju pjesmu na Plesu, a onda se uputili u autobus.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe