Obavijesti

Sport

Komentari 11

Igrači Vasco da Game poludjeli nakon što je dosuđen penal

Igrači Vasco da Game poludjeli nakon što je dosuđen penal
2

Suci uvijek nastradaju. Bolje nije prošao ni djelitelj pravde na Kup utakmici između Vasca da Game i Flamenga. Domaćini su mu poprilično zamjerili dosuđeni penal

VIDEO

Susret  Kupa u Brazilu završio je naganjanjem suca po terenu. U 7. je kolu Kupa Taca Rio, savezne brazilske države Rio de Jainero završio je progonom suca zbog dosuđenog penala gostima.

Utakmica između dvije najtrofejnije momčadi turnira, Vasca da Game i Flamenga odlučena je s bijele točke. U uzbudljivom susretu šanse su se izmjenjivale s obje strane, a pri rezultatu 1-1 domaći je golman srušio igrača Flamenga u kaznenom prostoru. Sudac je pokazao na jedanaest metara. Ronaldinho je stao na bijelu točku i zabio za 2-1 i pobjedu Flamenga.

Tek nakon što je bivši igrač Barcelone i Milana zabio krenula je hajka na suca. Bijesni igrači Vasca da Game, ali i njihov trener, nasrnuli su na njega.  Zamjerili su mu penal za Flamengo, ali i propust desetak minuta ranije kada upravo njima u korist nije dosudio najstrožu kaznu.

Suca su  morali spašavati policajci koji su ga okružili kako bi ga zaštitili od ljutih igrača domaće momčadi.

I predsjednik da Game, Roberto Dinamite napao je suca nakon utakmice, ali na njegovu sreću samo verbalno.

- Opljačkani smo. To nam se uvijek događa u utakmicama protiv Flamenga – rekao je predsjednik.

Suca nije štedio ni trener Cristovao Borges.

- Nemam praksu govoriti o sucima. No, kada jedan sudac učestalo ponavlja pogreške, normalno je i da igrači, koliko kod uravnoteženi i iskusni bili, izgube strpljenje i kontrolu – rekao je Borges.

Negodovanje su izrazili i navijači Vasca da Game koji su potrgali oko 70 sjedalica i njima gađali teren. Zbog ljutnje su očito zaboravili da igraju na domaćem terenu i da su štetu  nanijeli svojem klubu.

Penal koji je razbuktao strasti dogodio se u sudačkoj nadoknadi, a možete ga pogledati u video u 11. minuti, nakon čega kreće i hajka na suca.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika