Obavijesti

Sport

Komentari 169

Igrači Villarreala pomolili se u crkvi uoči utakmice s Hajdukom

Igrači Villarreala pomolili se u crkvi uoči utakmice s Hajdukom

Žuta podmornica sezonu otvara u subotu protiv Valladolida, a za tjedan dana čeka ih dvoboj protiv Hajduka u prvoj utakmici play-offa Konferencijske lige

VIDEO

Predsjednik španjolskog nogometnog kluba Villarreala rekao je u četvrtak kako je momčad usredotočena na nadolazeću utakmicu s Hajdukom jer ove sezone želi što dalje dogurati u Konferencijskoj ligi.

Sastav Villarreala se u četvrtak tradicionalno pomolio uoči početka sezone u lokalnoj crkvi gradića Vila-real, koji ima 50.500 stanovnika, gdje je položio dres pred svecem zaštitnikom kluba. Žuta podmornica sezonu otvara u subotu protiv Valladolida, a za tjedan dana čeka ih dvoboj protiv Hajduka. 

Southampton v Villarreal - Pre Season Friendly - St. Mary's Stadium

- Sada smo usredotočeni na početak prvenstva i utakmicu Konferencijske lige, to je ono što nam je istinski bitno u ovom trenutku - izjavio je predsjednik Fernando Roig u obraćanju medijima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Villarreal je ljetos odigrao osam prijateljskih utakmica upisavši šest pobjeda i dva remija.

- Ove sezone nam je cilj biti dobri u Primeri te što je moguće dalje dogurati u Europi. Nakon što osiguramo ostanak u prvoj ligi bit ćemo maksimalno ambiciozni - dodao je Roig.

Villarreal: Dinamo izgubio od Villarreala rezultatom 2:1

Villarreal će za tjedan dana ugostiti Hajduk u 4. pretkolu Konferencijske lige, ali ne na svom stadionu “La Ceramica” jer se ondje odvijaju radovi. Utakmica će se igrati u 60 kilometara udaljenom gradu Valenciji na stadionu kluba Levante kapaciteta 26.300 mjesta.

- Radovi na našem stadionu odvijaju se dobrim tempom, uskoro ćemo imati obnovljeni stadion - napomenuo je Roig.

Radovi su počeli u svibnju a trebali bi završiti krajem prosinca.

Villarreal je prošle sezone bio sedmi u prvenstvu, a u Ligi prvaka je prije tri mjeseca ispao u polufinalu od Liverpoola.

LaLiga - FC Barcelona v Villarreal

Momčad se nije znatno promijenila u odnosu na travanj 2021. kada je u četvrtfinalu Europske lige svladala zagrebački Dinamo sa 1-0 i 2-1 pa zatim osvojila to natjecanje. Trener Unai Emery ima već određenu početnu jedanaestoricu a jedinu neizvjesnost mu predstavlja najubojitiji napadač Gerard Moreno koji je zbog zdravstvenih problema propustio posljednje dvije pripremne utakmice.

UEFA Champions League football match - Villarreal CF vs Liverpool FC

Villarreal u subotu u prvom kolu prvenstva igra kod Valladolida, povratnika u prvu ligu.

Na vratima se očekuje Gero Rulli, a ispred njega braniči Juan Foyth, Raul Albiol, Pau Torres i Alfonso Pedraza. Na sredini terena su Capoue i Parejo a na krilima Yeremy Pino i Francis Coquelin. U napadu bi trebali zaigrati Jackson i Baena.

Tako je izgledao Villarreal u generalnoj probi prije šest dana kada je s 4-2 pobijedio milanskog Intera. Prethodno je svladao PSV (2-1), Southamptona (2-1), Borussiju Dortmund (2-0), Reims (1-0) i Levante (3-1) dok je remizirao s lisabonskim Sportingom (1-1) i Fulhamom (1-1)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu