Obavijesti

Sport

Komentari 79

Iker: Nismo igrali 120%, Real nije bio na razini, ne Cristiano

Iker: Nismo igrali 120%, Real nije bio na razini, ne Cristiano
5

Dok Realovci tuguju zbog propuštenih prilika, malo sreće i poraza u El Clasicu, predsjednik Barcelone Sandro Rosell hvali svoj klub na sav glas i uživa u pobjedi

VIDEO

O čemu bi se drugom danas moglo pričati nego o Clasicu. Nakon što je Mourinho suzdržano komentirao kako su Katalonci imali samo više sreće, a Guardiola zadovoljno pohvalio igru svoje momčadi i visoku pobjedu, svoj osvrt na ogled Real Madrida i Barcelone dali su i predsjednik katalonskog i golman 'kraljevskog' kluba.

- Iako ovo što ću reći nije politički korektno, pobijedili smo ih bez problema. Uvijek je zadovoljstvo biti na čelu ovog kluba, ali sada je to zadovoljstvo još i veće. Čestitam svim našim navijačima - rekao je predsjednik Barcelone Sandro Rosell.

Nije korektno, ali lako smo ih pobijedili, likovao je predsjednik Barcelone

Nakon uvjerljive pobjede, ne samo rezultatski već i zbog igre koju su pokazali na Santiago Bernabeu predsjednik trenutno prve momčadi Primere odlučio je biti kako sam kaže ' politički nekorektan'. Euforija zbog slavlja nad rivalima iz Madrida bacila je u drugi plan i nespretno primljen gol nakon svega dvadesetak sekundi od sučevog zvižduka. Zbog majstorije Benzeme zahvaljujući nespretnosti obrane Rosell se nije previše obazirao.

- To je bila nesreća za nas. Moglo se to dogoditi u bilo kojoj fazi utakmice. No, kada smo zavladali terenom i imali veći posjed lopte, kada su naši vezni igrači preuzeli kontrolu nad loptom, utakmica je mogla završiti samo na jedan način – onako kako i jest - zaključio je prvi čovjek katalonskog kluba.

Ronaldo nije kriv!

Iker Casillas, koji nakon tri primljena pogotka, nije imao previše razloga za optimizam stao je u obranu svojeg suigrača. Kapetan 'galacticosa' smatra da su napadi na Ronalda nesuvisli jer on nije bio jedini igrač na terenu i svi su odgovorni za poraz od Barcleone. 

- Nepotrebno smo ubrzavali našu igru. Nismo igrali uredno kako to inače radimo. Svi moramo igrati na 120 posto, ne samo Cristiano. Momčad smo i kritiku moramo podnijeti kolektivno - naglasio je Casillas.

Momčad smo, svi smo krivi, ne samo Cristiano, Svi moramo igrati 120% ne samo on, tvrdi Casillas

- Ovaj nas poraz boli zato jer smo imali sjajnu seriju od 15 pobjeda zaredom, a također i zato jer je došao na Santiago Bernabeuu.Imali smo nesreću, ali ne smijemo se prepustiti opravdanjima. Nakon 3-1 bilo je lakše igrati njima, a teže nama. Bili smo razvučeni, prerazdvojeni između linija - komentirao je tijek susreta.

Iako su se mediji obrušili na Cristiana Ronalda zbog dvije izgledne, ali propuštene prilike  njegov se kapetan na slaže s napadima na Portugalaca jer tvrdi da je uvijek kriva cijela momčad, ne samo jedan igrač.

Clasico je posebna utakmica zato ovaj poraz boli mnogo jače, žali zbog rezultat Iker

- Clasico je posebna utakmica i zato jako boli ovaj poraz. Više nego u bilo kojoj drugoj utakmici. Imali smo lijepu priliku povesti 2-0. Ovaj put nismo imali sreće s realizacijom. Barcelona je svoje prilike iskoristila i odnijela bodove - pripisao je zasluge Kataloncima, a ne odgovornost svojim suigračima i Sergio Ramos.

No Casillas smatra i da poraz od izravnih rivala nije smak svijeta i da ništa još nije izgubljeno.

- Njihov je drugi gol odredio utakmicu i zasigurno je djelovao na nas. No, pred nama je još više od 20 prvenstvenih dvoboja i zato nema nikakvog razloga da se opterećujemo Barcelonom.Sada se moramo posvetiti dvoboju s Ponferradinom u Kupu kralja u utorak, te potom vrlo važnome prvenstvenom gostovanju kod Seville - zaključio je opet Casillas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-0: Pravi HNL raritet u Varaždinu, 15 udaraca u prvih 45 minuta!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-0: Pravi HNL raritet u Varaždinu, 15 udaraca u prvih 45 minuta!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Sada imaju novu priliku prenoćiti na prvome mjestu uoči derbija s Rijekom
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem