Sport

Komentari 24

'Ima puno homoseksualaca u nogometu, zašto je to problem'

'Ima puno homoseksualaca u nogometu, zašto je to problem'

Upoznala sam supruga u vrijeme kada sam postala Miss Albanije. Kada mi je rekao da je nogometaš, pomislila sam: 'Ajme meni, pa ja ne želim imati veze s tobom', rekla je bivša supruga Džemailija...

Tijekom Europskog prvenstva 2016. godine talijanski magazin GQ tada proglasio je Erjonu Sulejmani (32) najatraktivnijom navijačicom na turniru. Tada je Erjona bila u braku sa švicarskim veznjakom Blerimom Džemailijem (33).

Danas, tri godine i pol godine kasnije, atraktivna Erjona je sama, ali i dalje nogomet drži jako blizu sebe. Albanski model je ranije išla na svaku utakmicu svog muža, bilo da je riječ o onima u dresu švicarske reprezentacije ili o utakmicama njegovog kluba Bologne.

Uz supruga je zavoljela nogomet, a to se nije promijenilo ni nakon što su se rastali. A za to ste već čuli. Navodno je svemu kumovala njezina preotvorenost, provokativne fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama, a kada je u javnosti pričala o detaljima iz spavaće sobe te rekla kako i nije baš dobar u krevetu, veznjaku je dozlogrdilo i zatražio je razvod.

- Seks prije utakmica? Nogometaši nisu baš neki veliki ljubavnici u krevetu. Oni to vole raditi sami - kazala je Erjona u talijanskoj reality emisiji Le Capitaine, a nakon toga je njezin dragi posao glavni predmet zezancije na društvenim mrežama. Navodno su mu se rugali i u svlačionici.

Atraktivna Albanka gostovala je u emisiji Lorella Boccije i otkrila neke pojedinosti iz njihovog braka te ponovila da je napokon sretna.

- Upoznala sam supruga u vrijeme kada sam postala Miss Albanije. Kada mi je rekao da je nogometaš, pomislila sam: 'Ajme meni, pa ja ne želim imati veze s tobom.' Danas, kada sam slobodna i sretno žena, tek sam shvatila koliko je težak život žene nogometaša. Zanemariš svoj život kako bi mogao pratiti nečiji drugi. Stalno mijenjati države, gradove, stalno mijenjati poslove. Volim ga, on je otac moje dijete i poštujem ga. Želim mu da postigne što god želi, ali ne volim ga više.

A onda je i odaslala jednu bombu. Erjona je priznala da u nogometu ima jako puno homoseksualaca.

- Ne znam zašto je homoseksualnost i dalje problem u današnje vrijeme. Mislim na nogomet i općenito. Mislim da će se mišljenje o tome promijeniti ako igraš nogomet s nekim tko izlazi van, ima curu, ženu, ili dečka? U nogometu ima jako puno homoseksualaca.

 

Najčitaniji članci