Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

'Imamo mi puno golmana za Otok, ne samo Lovru Kalinića'

Lovre Kalinić može braniti bilo gdje, pa tako i u Aston Villi, smatra Ivan Katalinić, jedini Hrvat koji je branio u Premiershipu. Još jedan hajdukovac mogao bi na Otok

Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
33 komentara

I ne samo Lovre Kalinić, puno bi naših golmana moglo braniti u Engleskoj jer tamo uopće nema tradicije dobrih golmana, kaže Ivan Katalinić.

Jedini je hrvatski golman koji je branio u Premiershipu. Tri i pol sezone igrao je za Southampton.

- Za golmana je ponekad važnije da ima sreću nego kvalitetu. Pletikosa je bio u Tottenhamu, ali nikad nije dobio priliku braniti u Premiershipu. Kvalitetu je imao, sreću nije. S druge strane, Subašić je otišao u Monaco na mala vrata, i postao jedan od najboljih golmana Francuske jer je, uz kvalitetu, imao i sreće - kaže Kate i naglašava:

- Kalinić ima odličnu građu za Premiership, svaki će napadač dva puta promisliti kad krene u duel s gromadom od dva metra i 100 kilograma. Sigurno da bi tim transferom riješio i mnoga životna pitanja te se u miru posvetio branjenju, što bi mu donijelo dodatnu sigurnost i mirnoću - smatra Katalinić.

A da može braniti bilo gdje dokazuje i ponuda Lazija od 3,5 milijuna eura, no Talijani bi ga doveli na ljeto, a tek bi ga onda i platili. Hajduk i Kalinićevi menadžeri ponudu su odbili, no Lazio se možda uozbilji.

Naši partneri pišu
Message