Obavijesti

Sport

Komentari 23

Imaš zaraženog igrača? OK, u Ligi prvaka gubiš s 3-0, a u Europskoj ligi ispadaš - odmah

Imaš zaraženog igrača? OK, u Ligi prvaka gubiš s 3-0, a u Europskoj ligi ispadaš - odmah

Krovna europska nogometna organizacija nakon raznih kritika dosjetila se nekoliko novih odredbi, koje bi se uvele u Ligu prvaka, Europsku ligu i natjecanja reprezentacija. Hoće li zaživjeti ostaje vidjeti

VIDEO

Pomalo bizarna pravila su na pomolu. Radi što uspješnijeg suzbijanja korona virusa Uefa želi uvesti nekoliko novih pravila za ovu sezonu (potencijalno i iduću ako se pandemija nastavi).

POGLEDAJTE VIDEO: Korona virus u Zagrebu

Pokretanje videa...

Maske u javnom prijevozu ne nose svi 01:25

Tako se krovna europska nogometna organizacija nakon raznih kritika dosjetila nekoliko novih odredbi, koje bi se uvele u Ligu prvaka, Europsku ligu i natjecanja reprezentacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dogodi li se da je u momčadi samo jedan igrač pozitivan na Covid-19, suparnik će dobiti utakmicu za zelenim stolom i pisat će mu se pobjeda od 3-0.

Ako do takve situacije dođe u dvobojima u kojima se igra samo jedna utakmica, za momčad koja ima zaraženog igrača automatski bi značilo da ispada iz natjecanja. Primjerice, Roma ili Manchester United imaju po zaraženog igrača i morat će prijevremeno napustiti natjecanje neovisno o rezultatu.

Igrači i stručno vodstvo klubova bit će više puta testirani uoči svake utakmice. Ovo su samo neki od Uefinih prijedloga, a hoće li proći ostaje vidjeti.

Coronavirus Stock

Nema sumnje kako se radi o pomalo bizarnim pravilima zbog kojih bi, ukoliko dođe do njihove primjene, ovo mogla postati povijesna sezona s... Nenadanim osvajačem Lige prvaka ili Europske lige.

Uefa je u petak objavila da, unatoč novom pooštravanju mjera zbog ponovnog razbuktavanja pandemije koronavirusa u Lisabonu, gdje bi se u kolovozu trebao igrati završni turnir Lige prvaka, nema razloga za plan B. 

- Trenutno nema razloga za plan B, prilagođavamo se - objavili su.

To znači da, za sada, završnica u Lige prvaka u Lisabonu i dalje stoji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića