Obavijesti

Sport

Komentari 0

Instant-profesionalna sreća: Amater će u 52. igrati u NHL-u

Instant-profesionalna sreća: Amater će u 52. igrati u NHL-u
1

Paul Deutsch u 52.godini života dobit će priliku zaigati u NHL-u. Momčad Minnesote u strahu da ne ostane bez golmana potpisala je vlasnika kopiraone

VIDEO

U strahu od nedostatka golmana, vodstvo NHL-momčadi Minnesota Wild u srijedu je po hitnom postupku potpisalo 51-godišnjeg rekreativca Paula Deutscha.

Vlasnik fotokopiraonice odjednom je priliku života doživio u 52. godini života, suočivši se s mogućnošću da debitira na ledu NHL lige.

Trener golmana momčadi iz Minneapolisa pozvao ga je na probni trening u 15 sati po lokalnom vremenu, do 16 je već bio registiriran, a u 17 je, s posuđenom opremom prvog golmana Niklasa Bäckströma, sjedio na sastanku igrača i glavnog trenera Mikea Yeoa.

- Čini se prilično intenzivno – rekao je novopečeni profesionalac, prijatelj Yeova asistenta Mikea Ramseyja, koji je inače naviknut na povremeno treniranje s momčadi, u situacijama kada nedostaje pokoji ozlijeđeni golman.

Ipak, treninzi su jedno a utakmice nešto sasvim drugo. Znao je to i Deutsch.

- Tresao sam se u trenucima kada sam potpisivao ugovor na određeno vrijeme – rekao je nakon svega.

Imao je instant-profesionalac sreću (ili nesreću) da ipak nije morao ulaziti u zapisnik. Nedostupnog (privatni razlozi) Finca Bäckströma zamijenio je drugi golman momčadi Josh Harding. Mjesto drugog golmana, za koje je Deutsch, kandidirao, trener je ipak popunio mladim Mattom Hackettom, koji je stigao doputovati iz Houstona, gdje brani na kaljenju u nižoj ligi, dovoljno rano da bi ga registrirali za utakmicu.

Harding je obranio bez problema cijelu utakmicu, i to pobjednički. Minnesota je pred svojim navijačima slavila 3-2 pobjedu protiv Nashville Predatorsa te potvrdila prvo mjesto na ljestvici Zapadne konferencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu