Obavijesti

Sport

Komentari 27

Inter odbio ogromnu ponudu za Icardija i prodaje ga Juventusu

Inter odbio ogromnu ponudu za Icardija i prodaje ga Juventusu
1

Poznati talijanski novinar Tancredi Palmeri tvrdi da je Inter odlučio Maura Icardija prodati Juventusu. Spustili su mu cijenu, a Icardi je ostao bez 11 milijuna eura pon sezoni koliko mu je nudio Napoli

VIDEO

Inter je odlučio Maura Icardija prodati Juventusu! Prava je to transfer bomba koju je objavio poznati talijanski novinar Tancredi Palmeri, dopisnik beIN Sporta, CNN-a, Gazzette dello Sport, Raija i TuttoMercatoWeb-a.

Palmeri je u velikoj ekskluzivi otkrio dvije važne informacije - da je astronomsku ponudu za Icardija poslao Napoli, te da ih je Inter odbio i odlučio prodati svog dugogodišnjeg kapetana Juventusu.

U Napolju su se Aurelio di Laurentis i Carlo Ancelotti složili da treba pokušati dovesti Icardija - koliko god to koštalo. Interu su poslali ogromnu ponudu, a Icardiju su ponudili godišnju plaću od nevjerojatnih devet milijuna eura dok bi dva milijuna eura dobio od različitih bonusa. S takvim primanjima, Icardi bi postao drugi najplaćeniji igrač Serie A, odmah iza Cristiana Ronalda. Argentinac trenutno u Interu zarađuje manje od pet milijuna eura po sezoni.

FILE PHOTO: Serie A - Inter Milan v AC Milan

Juventus će na Icardiju - uštediti

Međutim, Inter se odlučio na potpuno neočekivan potez - odbio je Napoli i odlučio je prodati Icardija Juventusu! Naravno, važnu ulogu u tome ima i bivši sportski direktor stare dame koji sada poslove kupovine i prodaje igrača obavlja u Interu, Beppe Marotta. Najčudnije je od svega što bi Inter prodajom Icardija Juventusu, koji još uvijek nije poslao službenu ponudu ali je u tajnosti pregovarao s rivalima, sigurno zaradio manje nego da ga pusti u Napoli. Icardijeva je otkupna klauzula 180 milijuna eura, a Juve je u pregovore ušao s nadom da će cijenu uspjeti spustiti za 40 milijuna eura. Inter ih je i tu iznenadio.

Inter i Icardi se ne mogu dogovoriti oko bonusa

Icardi je pritisnuo klub svojim zahtjevima oko novog ugovora, tražio je dodatne bonuse, premiju od barem pola milijuna eura kada sezonu završi kao prvi strijelac prvenstva, a Inter mu je bio spreman platiti samo oko 120 tisuća eura. Zbog sličnih "detalja" klub i napadač se ne mogu dogovoriti, pa je Inter došao na ideju -  umjesto da Icardiju na kraju sezone plati pola milijuna eura, spustit će mu klauzulu iz ugovora na 110 milijuna eura. I to je dobitna kombinacija za Juventus, javlja Palmeri.

Icardi je u Interu od 2013. godine. Ukupno je za klub odigrao 210 utakmica i zabio 122 gola. Ove je sezone zbog navodne ozljede i problema s navijačima, trenerom i suigračima zaigrao u 28 utakmica i pri tome je dao 15 golova.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani