Obavijesti

Sport

Komentari 6

Inter se spasio blamaže protiv trećeligaša - tek nakon penala!

Inter se spasio blamaže protiv trećeligaša - tek nakon penala!
1

Crno-plavi nogometaši iz Milana hodali su na rubu provalije. Nisu uspjeli zabiti gol trećeligašu Pordenoneu u talijanskom kupu i jedan penal dijelio ih je od ispadanja. Na kraju su se provukli

VIDEO

Samo jedna obrana penala dijelila je trećeligaša Pordenone do prvoklasne senzacije u prvoj utakmici osmine finala Talijanskoga nogometnog kupa. Navijači Intera teško su disali, Luciano Spalletti bio je na iglama... Ali ipak su uspjeli proći dalje rezultatom 5-4 (0-0).

Rasplet je to nevjerojatne utakmice na Giuseppe Meazzi u kojoj su "nerazzurri" dominirali gotovo cijelu utakmicu, imali 33 udarca na gol, ali se i suočavali s nekoliko opasnih napada momčadi koja je pravi liliputanac u odnosu na vodeću momčad Serie A.

Kad je Spalletti vidio da je vrag odnio šalu protiv kompaktne momčadi Serie C, uveo je u igru prvotimce Marcela Brozovića (46.), Ivana Perišića (68.) i Maura Icardija (80. minuta), ali ni oni nisu uspjeli zabiti gol Pordenoneu. Završilo je bez golova nakon 90 i 120 minuta.

Pristupilo se raspucavanju s bijele točke, a tamo - prava drama. Prvo je rezervni golman Intera Daniele Padelli obranio udarac Gianvitu Misuraci, a potom su Brozović i Perišić bili precizni sa strane domaćina, kao i Salvatore Burrai i Simone Magnaghi na drugoj strani.

Neizvjesnost je u penale vratio Milan Škriniar kojemu je odlični Simone Perilli, golman Pordenonea (uz 10 obrana tijekom meča!), skinuo šut. Luca Lulli za goste je promašio cijeli gol, ali "uzvratio" mu je Roberto Gagliardini, kojemu je Periili također obranio udarac.

Kad je Mirko Stefani zabio za vodstvo Pordenonea 3-2, Icardi je morao spašavati živu glavu Interu. Zabio je, baš kao i Patrick Ciurria, a onda je smirenost zadržao i Matías Vecino za novo izjednačenje. Ključan promašaj skrivio je Giulio Parodi. Padelli mu je skinuo penal, a pobjedu i prolazak u četvrtfinale Interu je donio Yuto Nagatomo.

Inter će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika dvoboja između Milana i Hellasa iz Verone, koji je na rasporedu u srijedu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...