Obavijesti

Sport

Komentari 4

Interu pripao 'hrvatski' derbi: Igrala čak četvorica Hrvata...

Interu pripao 'hrvatski' derbi: Igrala čak četvorica Hrvata...

Inter je došao do sedme uzastopne pobjede u utakmicama Serie A te je privremeno stvorio sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli i trećeplasirani Milan

VIDEO

Nogometaši Intera s minimalnih su 1-0 pobijedili Torino na San Siru i došli do sedme uzastopne pobjede u utakmicama Serie A te su privremeno stvorili sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli i trećeplasirani Milan koji imaju utakmicu manje. 

Pokretanje videa...

Golovi Hrvatska - Škotska (3-1) 02:50

Pobjednički pogodak za Inter postigao je nizozemski reprezentativac Denzel Dumfries u 30. minuti.

Na obje strane su u početnim sastavima bila po dvojica hrvatskih nogometaša; kod Intera Marcelo Brozović i Ivan Perišić, dok je Ivan Jurić na teren poslao Marka Pjacu i Josipa Brekala. Perišić je igru napustio u 90. minuti, a Brekalo u 76. minuti, dok su Brozović i Pjaca odigrali cijelu utakmicu. Pjaca je u 18. minuti uputio opasan udarac s ruba kaznenog prostora, ali je lopta otišla malo pokraj vratnice.

italian soccer Serie A match - Inter - FC Internazionale vs Torino FC

Inter na čelu ima 46 bodova, sedam više od Napolija i Milana. Torino je ostao na 11. mjestu sa 25 bodova.

Verona je pod vodstvom Igora Tudora odigrala 1-1 protiv Fiorentine. Domaća momčad je povela u 17. minuti pogotkom Lasagne, a Firentinci su izjednačili tek u 81. minuti, kad je pogodak postigao Castrovilli.

Serie A - Inter Milan v Torino

Boško Šutalo je odigrao cijelu utakmicu za Veronu koja je sa 24 boda ostala na 12. poziciji, a Fiorentina je sa 32 boda na sedmom mjestu.

I dvoboj Roma - Sampdoria je završio podjelom bodova (1-1). Uzbekistanski reprezentativac Eldor Šomurodov doveo je Romu u vodstvo u 72. minuti, ali Sampdoria je u 80. minuti izjednačila preko Gabbiadinija.

Roma je s 32 boda ostala šesta, a Sampdoria je na 15. poziciji sa 20 bodova.

italian soccer Serie A match - Inter - FC Internazionale vs Torino FC

U prve dvije utakmice odigrane u srijedu nogometaši rimskog Lazija i Bologne ostvarili su pobjede na gostujućim stadionima - Lazio je sa 3-1 slavio u Veneciji, a Bologna je s 3-0 trijumfirala kod Sassuola.

Lazio je poveo već u 3. minuti pogotkom Pedra. Forte je u 30. minuti izjednačio, ali su Rimljani u drugom poluvremenu došli do pobjede golovima Acerbija (48) i Luisa Alberta (90+5), koji je u 74. minuti ušao umjesto Tome Bašića. Hrvatski veznjak je u 64. minuti zaradio žuti karton.

Lazio je unatoč pobjedi ostao na devetom mjestu sa 31 bodom, ali se bodovno izjednačio s dvije momčadi koje imaju bolju gol-razliku, ali i utakmicu manje, a to su Roma i Fiorentina. Venezia sa 17 bodova na 16. poziciji.

Bologna je pobjedu kod Sassuola osigurala već u prvom poluvremenu golovima Orsolinija (36) i Hickeyja (44), a tri boda je potvrdio Santander (90+4).

Sa 27 bodova Bologna je privremeno zasjela na deseto mjesto, a Sassuolo sa 24 boda na 12. poziciji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače