Sport

Komentari 261

Dečki i izbornik odlučili: Kalinić će ipak dobiti srebrnu medalju

Dečki i izbornik odlučili: Kalinić  će ipak dobiti srebrnu medalju

Što se tiče medalje, koliko je meni poznato Nikola Kalinić će odlukom ekipe i izbornika također dobiti medalju, rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak

Povodom velikog uspjeha Vatrenih u Rusiji i neviđenog dočeka u Zagrebu, emisija Otvoreno na HRT-u ugostila je glasnogovornika HNS-a Tomislava Packa, liječnika Zorana Bahtijarevića, HRT-ovog novinara Borisa Jelavića i stručnjaka za odnose s javnošću Damira Juga.

- Bio je to nevjerojatan, fantastičan doček. Mi smo cijelo vrijeme plakali od sreće. Znao sam da me čeka ta operacija, stoga sam prestao zalijevati, ali sam nastavio i dalje slaviti - rekao je Bahtijarević osvrčući se na operaciju koju je morao obaviti samo dan nakon velikog dočeka u Zagrebu, te odgovorio na pitanje tko je bio najveseliji.

-  Najrizičniji je bio Vida, kao što smo svi mogli vidjeti. No, svi su bili jako veseli, što su i zaslužili.

Ivan Rakitić imao je temperaturu 39°c prije utakmice s Englezima.

- On nije cijeli dan imao temperaturu. Kasnije mu se snizila. Ja sam baš tu utakmicu trebao biti na tribini. Pa sam bio u svlačionici gledao. On je tada odigrao jednu od najboljih utakmica, a prije toga je imao temperaturu 39...

No, ono što je definitivno 'ukralo show' u cijeloj emisiji bila je potvrda da će Nikola Kalinić dobiti srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva.

- Što se tiče medalje, koliko je meni poznato Nikola Kalinić će odlukom ekipe i izbornika također dobiti medalju - rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

Podsjetimo, Kalinić je izbačen iz reprezentacije nakon što je u utakmici s Nigerijom odbio ući u igru pravdajući se bolovima u leđima. Izbornik Zlatko Dalić zahvalio mu se idući dan rekavši kako njemu trebaju samo zdravi igrači.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker nakon finala SP-a odbio nam je odgovoriti na pitanje hoće li Nikola dobiti medalju, no čini se da su se brzo dogovorili.

Najčitaniji članci