Obavijesti

Sport

Komentari 730

24sata uživo iz Melbournea: Ipak Đoxit! Novak je deportiran

24sata uživo iz Melbournea: Ipak Đoxit! Novak je deportiran
5

Gotovo je! Novak Đoković morat će napustiti Australiju. Deportirat će ga i ostat će bez nastupa na turniru koji je osvojio rekordnih devet puta. Suci saveznog suda jednoglasno su podržali odluku ministra

VIDEO

Novak Đoković bit će deportiran iz Australije! Tročlano sudsko vijeće Saveznog suda u Melbourneu na čelu sa sucem Jamesom Allsopom jednoglasno je podržalo odluku ministra Alexa Hawkea koji je odbio vizu Đokoviću iskoristivši svoju ovlast prema članku Zakona o migracijama. Tijek suđenja koje je trajalo u noćnim satima po našem vremenu mogli ste pratiti u našem lajv članku. 

24sata UŽIVO IZ MELBOURNEA: Deportacija Đokovića

Novak će sada morati napustiti Australiju i ostat će bez nastupa na Australian Openu koji je osvojio rekordnih devet puta i drugog pokušaja za osvajanjem rekordnog 21. Grand Slama!

<<< Ovdje pratite reakcije nakon Đokovićeve deportacije >>>

Kraj je to neviđene sage koja je punila naslovnice medija još od 5. siječnja kada je prvi reket svijeta sletio u Melbourne.

Pogledajte atmosferu ispred suda:

Pokretanje videa...

Prosvjednici pred sudom u Melbourne VIDEO

Ako ste propustili... 

Đoković je u Australiju stigao s medicinskim izuzećem od cijepljenja. Nakon toga su mu poništili vizu i smjestili ga u hotel s migrantima, neki od njih su tamo godinama. Đoković se žalio i sud je odlučio da mu vrate vizu. No australski ministar Alex Hawke odlučio je iskoristiti svoju ovlast prema članku Zakona o migracijama i Đokoviću je ponovno otkazana viza. Australske vlasti otvorile su nove istrage zbog nelogičnosti u potvrdama koje je Đoković priložio uz vizu.

Da ne uživa u ulozi koju je sam sebi dodijelio, Đoković bi rekao: 'Odoh ja, j****e se i vi i turnir'
Da ne uživa u ulozi koju je sam sebi dodijelio, Đoković bi rekao: 'Odoh ja, j****e se i vi i  turnir'

PRATITE UŽIVO DEPORTACIJU NOVAKA ĐOKOVIĆA IZ AUSTRALIJE:

Priznao da je hodao zaražen

Njemački Spiegel je, kako smo pisali, otkrio da se neki datumi ne poklapaju i da su postojale dvije verzije istog PCR testa koji je Novak koristio za medicinsko izuzeće od cijepljenja. Isto tako, u aplikaciji za vizu stajalo je da Đoković nije putovao nigdje prije nego je došao u Australiju što nije točno, kasnije je priznao da je pogriješio jer je bio u Španjolskoj.

Kakav Šoković! Srbi vrište: 'Ova bruka Australije živeće doveka'
Kakav Šoković! Srbi vrište: 'Ova bruka Australije živeće doveka'

Više nema pravo žalbe

Isto tako, priznao je da je hodao okolo zaražen, s pozitivnim PCR testom koji mu je potvrdio kao izuzeće od cijepljenja. Priznao je da je dobio pozitivan test i onda dva dana kasnije snimao intervju s francuskim L'Equipom, iako je znao da je zaražen. Dan nakon pozitivnog testa družio se s djecom u Beogradu i dijelio trofeje, tvrdi da taj dan nije znao da mu je došao pozitivan test.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 730
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja