Obavijesti

Sport

Komentari 101

Kakav Šoković! Srbi vrište: 'Ova bruka Australije živeće doveka'

Kakav Šoković! Srbi vrište: 'Ova bruka Australije živeće doveka'

Argumenti odvjetnika Vlade bili su na "klimavim nogama", ali očigledno je Novak postao opasnost po čitav politički vrh Australije i jednostavno nije mu smjelo biti dopušteno da igra na Australian openu, pišu srpski mediji

VIDEO

Nakon 12 dana sapunice, sada je potpuno jasno. Novak Đoković neće nastupiti na ovogodišnjem Australian Openu i tamošnje vlasti će ga u što kraćem roku deportirati iz države!

Pokretanje videa...

Melbourne - Hotel gdje je Novak Đoković VIDEO

Rezultat je to suđenja i odluke koju su donijela trojica saveznih sudaca jednoglasno podržavši odluku ministra Alexa Hawkea koji je odbio vizu Đokoviću iskoristivši svoju ovlast prema članku Zakona o migracijama. Saslušanje je trajalo pet sati, ali na kraju srpski tenisač mora napustiti državu u kojoj je osvojio devet Grand Slamova. Detalje cijelog slučaja suci će objaviti u narednim satima. 

UŽIVO IZ AUSTRALIJE 

Srpska javnost sa strepnjom je čekala vijesti o odluci suda, a kada je ona stigla... Nisu štedjeli na riječima. 

- Skandal! Sramotna odluka! Ova bruka države Australije živjet će dovijeka. Bez ijednog argumenta i razloga izbacili su Novaka iz države. Tog Novaka koji je toliko toga donio Australiji... Sud nije objasnio svoju odluku (dostavit će u toku dana obrazloženje), a i sada nema što objašnjavati. Ovdje je sve jasno da je politika pobijedila - piše Kurir. 

Serbian tennis player Novak Djokovic visa cancelled for the second time, in Melbourne

Da je ovo sve politička igra koju Novak nije mogao preživjeti, slaže se i Telegraf.

GLEDAJTE UŽIVO IZ AUSTRALIJE:

- Argumenti odvjetnika Vlade bili su na "klimavim nogama", ali očigledno je Novak postao opasnost po čitav politički vrh Australije i jednostavno nije mu smjelo biti dopušteno da igra na Australian openu, jer bi to bila sramota i poraz vlasti u Australiji.

Đoković svladao Ćorića na teniskom turniru Adria Tour u Zadru

Informer je otišao na trag Novakovog oca Srđana pa optužio Australce da Novaka razapinju. 

- Ološi, bijednici, ovog čovjeka razapinjete. 

Nakon cijele drame koja je trajala 12 dana, sada je sasvim jasno kako Novak neće nastupiti na Australian Openu. Po dolasku u Melbourne mu nisu odobrili vizu, bio je četiri dana zatvoren u hotelu za izbjeglice da bi u konačnici ipak pobijedio na sudu. Sudac Anthony Kelly je donio odluku u njegovu korist i vratio mu vizu. Ipak, ministar za imigraciju Alex Hawke je iskoristio svoje pravo te je nakon četiri dana poništio Novakovu vizu. Uslijedila je nova parnica na sudu, no konačni epilog svega je da srpski tenisač mora napustiti Australiju.

I ne samo to. Prijeti mu zabrana dolaska od dvije godine. To vrlo vjerojatno znači kako je prošle godine po posljednji put nastupio na Australian Openu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 101

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana