Sport

Komentari 0

Ne ide nigdje: Kapetan Kahlina ostaje u Gorici do 2024. godine

Kristijan Kahlina (28) imao je na stolu ponude francuskog Dijona i Osijeka, ali odlučio je ostati u Gorici do 2024. godine. Potpisao je novi ugovor, točno 1500 dana nakon što je došao u Goricu!

- Dogovorili smo se, sretni smo i ja i klub, a to je najvažnije. Pokušat ću i dalje davati sve od sebe u ovom dresu, kao i uvijek dosad, a ciljevi su nastaviti svoj niz i pokušati ući u Europu, što je u ovom trenutku i realan cilj, s obzirom na to kako smo krenuli u prvenstvo - kazao je Kahlina.

U proteklih 1500 dana putanja je bila isključivo uzlazna.

- Svaki dan sam napredovao ja osobno, ali i klub. Nisu to prazne riječi, nego činjenice. Prve sezone došli smo do kvalifikacija s Cibalijom, nismo prošli. U drugoj sezoni osvojili smo titulu i ušli u prvu ligu. U trećoj smo bili sjajni, na korak do Europe. U četvrtoj, drugoj prvoligaškoj, koja je uvijek najteža, do kraja smo se stabilizirali, a ove sezone želimo napraviti korak dalje. Nismo mogli sanjati bolji start, skupili smo 16 bodova u sedam kola i prošli dva kola Kupa, no tako sad treba i nastaviti - kaže Kale.

Ne ide nigdje: Kapetan Kahlina ostaje u Gorici do 2024. godine