Obavijesti

Sport

Komentari 49

Islanđani su poderali Ronalda: Gubitnik, zato je Messi bolji...

Islanđani su poderali Ronalda: Gubitnik, zato je Messi bolji...
1

Još je slađe uzeti im bod kad imaju takvog gubitnika. Drago nam je da smo mu ušli pod kožu, rekao je islandski branič Kari Arnason nakon Ronaldovih izjava

VIDEO

Puno prašine podigle su sramotne izjave Cristiana Ronalda nakon remija Portugala i Islanda (1-1) na Euru u kojima je Realova zvijezda ismijala Islanđane. 

- Samo su se branili i branili. Nisu htjeli napadati. To je mentalitet malih. Na kraju su slavili kao da su osvojili Euro. To je nevjerojatno - rekao je Ronaldo.

Island je u zadnjim minutama imao šansu šokirati Portugalce, a bod protiv Portugala povijesni je za njih jer su prvi put uopće na Euru.  

Ronaldove izjave stigle su i do islandskog tabora.

Sjajan igrač, ne tako dobar čovjek

- Još je slađe uzeti im bod kad imaju takvog gubitnika. Ronaldo ima pravo reći što misli, ali nismo mu dali pravu šansu u cijeloj utakmici. Dobro, imao je jednu, pa nije pogodio. Što da kažem, loš je gubitnik. Ali drago nam je da smo mu ušli pod kožu - rekao je islandski branič Kari Arnason za The Mirror.

Islandski branič koji igra za Malmö otkrio je kako su zaustavili Ronalda.

- Nismo htjeli staviti jednog koji bi trčao za njim. Jednostavno smo znali gdje će biti, zatvarali smo prostor i blokirali njegove udarce. Ronaldo je sjajan igrač, ali ne baš tako dobar čovjek - rekao je Kari Arnason i dodao:

- Kaže da nismo htjeli dobiti? Pa u zadnjim minutama smo gotovo zabili za 2-1. Nismo tako sjajna momčad kao Portugal i nećemo stvoriti toliko šansi, ali uspjeli smo doći do boda. Njegovi komentari su razlog zašto je Messi uvijek jedan korak ispred.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna